Moje šťastná hvězda

Vlaďka Erbová: Nevěrného partnera neodepsala

To by nebyla asi Vlaďka Erbová (37), aby se kolem ní pořád něco nedělo. I když tentokrát z toho asi dvakrát nadšená není.

Věrný nevěrník

Veřejně se totiž propírala nevěra jejího přítele Michala Gulašiho (32).Ten se prý zapletl s její klientkou, a navíc kamarádkou. Sám se prý nakonec k úletu přiznal, ale jak to všechno bylo doopravdy, ví jen on a Erbová. K celé kauze se totiž vyjádřil bývalý muž Erbové fotbalista Tomáš Řepka (45).

Nezávidím mu vůbec nic

Nepáral se s vyjádřením a na rovinu objasnil několik věcí. Podle něj je Gulaši spíš dotlačen k tomu, aby prováděl, co provádí. Kdyby byl doma přece spokojený, žádné bokovky by si pořizovat nemusel. Řepka si myslí, že v tomhle případě je prý chybující Erbová, ta si možná úlet dopřála dřív než Michal. Každopádně ať tak či onak, Řepka údajně Gulašimu vzkázal, ať od téhle ženy uteče rychle a hodně daleko. Za pěknou tvářičkou si prý skrývá manipulativní žena, která všechno chce mít pod kontrolou a po svém. Vytváří prý smyšlené lži podle toho, jak se jí to hodí. Momentálně mluví o tom, jak je v jejich vztahu už všechno zalité sluncem.

Nenápadná reklama

Jedno je ale jasné, pro Řepku je exmanželka uzavřená kapitola. Údajně by chtěl Gulašiho varovat. Sám je sice prý rád, že je Erbová konečně slavná i bez jeho jména a z ostudy má v Brně, kde žije, pořádný kabát. Sám to komentuje slovy, že se mnozí baví, jak vyplouvá na povrch její skutečná povaha. Sám tomu prý kdysi nevěřil, když ho varoval předchozí muž Erbové, nyní se on snaží zase promluvit nahlas před Gulašim. Aby prý co nejdříve vzal nohy na ramena a utekl od téhle ženy daleko. Jenže, jak to vypadá, komu není dáno, tomu není pomoci.

Hraje hlavně hru na veřejnosti

Erbová se k nevěře nejdříve postavila s tím, že o svého partnera ani tak přijít nechce a hodlá krizi zažehnat.Řepka si ale o tom myslí své. Podle něj to chce mít pod kontrolou. Když to prý nejde po dobrém, začne tlačit. Jeho názor je takový, že Erbová hlavně umí vyhrožovat. Vyhrožovala prý jemu i jeho okolí, dělala to po celou dobu vztahu i po jeho konci.Tváří se údajně také jako nejlepší matka, ale hlavně prý podle Řepky, když na ni míří fotoaparáty, kamera nebo dělá fotky na sociální sítě.

Ještě to vydrží?

Nechá se tedy Gulaši ještě nějaký čas komandovat a řídit, nebo práskne do bot? Erbová se tajemně chlubí zásnubním prstýnkem. Zkusí ho tedy nejspíš nalákat k oltáři.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden