Můj kousek štěstí

Vlaďka Erbová: Prchá do ciziny

Je po všem. Po dramatických událostech, které ji potkaly, se potřebuje Vlaďka Erbová nadechnout čerstvého vzduchu, vyčistit si hlavu, relaxovat. Moudře se rozhodla "vyklidit pole" a odletěla do Španělska, aby u moře nabrala sílu do nového života, který nebude jednoduchý.

Po jejím boku není žádný muž, ty teď nemůže ani vidět, ve slané vodě dovádí s kamarádkami. Snaží se zapomenout na to, jak vypadala loňská dovolená – to se totiž cákala v moři s hokejistou Michalem Gulašim (33), zamířili do exotické Dominikánské republiky, doprovázely je obě Vlaďčiny děti.

To všechno odnesl čas. S Gulašim je konec, na dovolenou letos jeli každý zvlášť. Na to, co ji čeká, modelka raději nemyslí. Dává totiž sbohem minulosti, bude se stěhovat z Brna, kde by jí všechno připomínalo bývalého milence Gulašiho, do rodného Mostu.

Šance na dobrý konec love story je prý už nulová. Momentálně si černovláska nechává narychlo rekonstruovat mostecký byt, v němž bude žít s Viktorií (13), dcerou hokejisty Zdeňka Bahenského (33), a s Markusem (7), synem fotbalisty Tomáše Řepky (45).

Nový školní rok zahájí děti už v Mostě. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden