Můj kousek štěstí

Vlaďka Erbová: Rozchod kvůli nevěře?

To by asi nikdo nečekal. Modelka Vlaďka Erbová (37), která se dosud vznášela na obláčku zamilovanosti, dostala krutý zásah do srdce. Její opěvovaný přítel Michal Gulaši (32) jí prý zahýbá s její známou! Šokující zjištění! Ještě před nedávnem modelka, exmanželka hokejisty Tomáše Řepky (45),Vlaďka Erbová básnila o tom, jak osudová je její láska s přítelem, hokejistou Michalem Gulaši.

Chlubila se, jak jí nechává zamilované vzkazy na polštáři a jak láskyplně jí dělá svačiny. Rozplývala se, jakou má v něm oporu. Dokonce se mluvilo o svatbě. "S Michalem jsme o svatbě už mluvili. Říkali jsme si, že když to spolu táhneme už čtvrtý rok a těch překážek v našm vztahu už bylo poměrně dost, tak proč ne.

Ale víme, že chceme," tvrdila. Teď se ale romantické plány rozplynuly. Vyšlo najevo, že Gulaši je Erbové nevěrný. Prý o tom mluví celé město! „Žije tím celé Brno. Ví to celá kabina, dokonce i tribuna.

Je to takové veřejné tajemství. Všichni to vědí, i Vlaďka, ta ale dělá, že o jeho záletech nemá tušení,“ prozradil informovaný zdroj z blízkého okolí páru s tím, že to trvá už celé měsíce. A kdo je tou, která ho svedla? Vše je pro Erbovou ještě horší, protože jde o její dobrou známou! „Erbová se s ní samozřejmě zná.

Měla to být dokonce i její bývalá klientka, místní kosmetička,“ upřesňuje informátor. Pro Vlaďku to musí být obrovské ponížení. Právě vztah s Gulašim byl mezi tahanicemi o alimenty a kauzou s pornoinzeráty nyní jedinou světlou stránkou v jejím životě.

Možná se ale vrací modelce minulost, kdy měla být také nevěrná Řepkovi, alespoň podle jeho slov. I přesto, že musí být z toho Erbová psychicky na dně, se však snaží navenek tvářit, že je to vlastně jenom takový bezvýznamný přítelův přešlap, který jejich vztah nijak neohrozí.

Prý si všechno vysvětlí a zase se půjde dál, protože oni jsou si prostě souzeni. „Nemyslím si, že je třeba velkých vyjádření. Nejsme jiní než ostatní. Řešíme nejen radosti a v našem vztahu, stejně jako ve vztazích všech ostatních, nebylo vždy všechno jen zalité sluncem.

Chceme spolu být a umíme spolu mluvit." snaží se modelka vyvrátit, že by byl jejich vztah v rozkladu. Tak snad se neplete a Gulaši milenku vymaže ze svého života a bude už jen sekat dobrotu! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden