Můj kousek štěstí

Vlaďka Erbová: U soudu ověšená šperky

Předvádí se, jako by byla v pubertě. Vlaďka Erbová dorazila k soudnímu jednání ověšená šperky a v pravém kožíšku. Velká škoda, že nebyli přítomni extrémističtí ochránci zvířat s růžovými spreji.

Projednával se dluh na výživném pro syna Markuse (6), avšak jeho matka vyvolávala spíš dojem, že se hodlá nechat fotografovat na titulní stránku prestižního zahraničního magazínu. Zatímco na modelce se blýskaly drahé kameny a kovy za desítky tisíc korun, žalovaná strana, tedy její exmanžel, bývalý fotbalista Tomáš Řepka (45), působila zbědovaně.

Na alimentech na syna dluží stovky tisíc korun, jen za uplynulý rok to dělá 175 tisíc, ovšem neplatil ani na děti z prvního manželství, a tady už částka šplhá do dvoumilionové výše. "Nemůžu řídit, mám exekuce, nikdo mne není schopen zaměstnat.

Nemám prostředky, jak tu částku zaplatit," naříkal u soudu fotbalista, zdravý jako řípa. Dále uvedl, že žije ze starobního důchodu své matky. Oba hlavní protagonisté se občas střetli pohledem. Ještěže měli černé brýle, Vlaďka značkové, jinak by jejich oči metaly blesky.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden