Můj kousek štěstí

Vlaďka Erbová: Z modelky herečkou?

Už ne modelka, ale herečka! Sexbomba Vlaďka Erbová (36) pomalu věší původní profesi na hřebík a poohlíží se po herectví, kde ji, jak se zdá, pšenka skutečně pokvete.

Režiséři o ni stojí, a tak si zahrála mimo jiné i v seriálu Život a doba soudce A.K. Její postava se objevila v druhém díle s názvem Plán. Půvabná tmavovláska si zahrála manželku Jana Potměšila (51). Prohlásila, že sice není herečka, ale snaží se ze sebe vydat maximum.

Potkávat se s takovými hvězdami, které ještě jako malá sledovala v televizi, má na ni velmi pozitivní vliv. Výborní herci, jako je třeba právě Jan Potměšil, modelce podle jejích vlastních slov dodávají klid a jistotu, pak se jí hned lépe hraje.

Roli nezískala prostřednictvím konkurzu, vybral si ji přímo režisér Robert Sedláček (44). Sexbomba tvrdí, že jejich vzájemná spolupráce byla báječná a že ona sama hrála díky kvalitnímu režijnímu vedení velice přirozeně.

Klid na práci černovlasá kráska však bohužel nemá, protože její soukromý život je bouřlivý a komplikovaný. V současné době se vzpamatovává z divokého rozvodu s fotbalistou Tomášem Řepkou (43). V její společnosti se nyní objevuje svalnatý hokejový obránce s pozoruhodným jménem Michal Gulaši (31).

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden