Můj kousek štěstí

Vládne doma tvrdou rukou

Jestli mu to vyhovuje, našli v sobě ideál...

Na první pohled křehká žena, možná je ale všechno jinak. Vypadá to, že hvězda seriálu Ulice používá na zkrocení manžela docela neobvyklé metody. Asi se to ale vyplácí.

Když spolu začali chodit, hodně lidí Adélu Gondíkovou (50) varovalo. Tvrdili, že se Jiří Langmajer (57) nezmění a dřív, nebo později ji začne podvádět.

Ona si ale věděla rady, povídá se, že na něj prostě „zaklekla“ a dnes je v domácnosti šéfem. Říká se, že s ním prostě nejedná v rukavičkách. Je pravým opakem, jeho bývalých partnerek.

V létě to bude pět let, kdy se v Kostelci u Křížků vzali.

„Langošovy“ ženy se bály, aby je slavný herec neopustil, což se ale stejně stalo. Modelka Petra Faltýnová (45) či jeho bývalá manželka Kamila. Se žádnou někdejší sukničkář nevydržel.

Recept na divočáka našla až Gondíková. Herečka údajně nekáže dvakrát. Říká věci jen jednou, buď se podle toho Langmajer zařídí, nebo uvidí.

Zkrátka žádné doprošování. Navíc se zdá, že herec ze seriálu Kriminálka Anděl je přes všechny své zálety dost citlivý muž.

Sama herečka přiznala, že když ji žádal o ruku, ona jen zírala, zatímco on brečel. Tak hlavně nepovolit, to je zřejmě základ úspěchu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden