Moje šťastná hvězda

Vlasáková a Dolanský se ocitli ve velkém nebezpečí

Nechybělo moc a stalo se neštěstí

O velkém štěstí mohou mluvit LENKA VLASÁKOVÁ (44) s JANEM DOLANSKÝM (38), kteří byli spolu s dalšími hosty přítomni na grilovacím večírku, původně určeném pro novináře. Všichni si zpočátku užívali pohodovou atmosféru, kterou však náhle, asi 20 minut po zahájení akce, přerušil požár. A nebyl to jen tak nějaký požár. Plameny vyšlehly právě ze zapnutého grilu a hasicí přístroje si s požárem neporadily. Velký problém byl, že jeho součástí byly propanbutanové lahve, takže hrozil velký výbuch.

Organizátorům nezbylo než přivolat hasiče, kteří celé místo museli z bezpečnostních důvodů evakuovat. Zatímco hasiči se snažili dostat pod kontrolu oheň, přítomní herci se celou tou podívanou naopak příjemně bavili.

„Mysleli jsme, že je to součást programu,“ reagovala Vlasáková. Ani na chvilku je prý nenapadlo, že by to mohlo být nebezpečné. „Nebojíme se. Nikomu se nic nestalo a hasiči to určitě úspěšně vyřeší,“ doplnil ji Dolanský. Nebezpečné to přitom bylo. „Tohle bouchnout, rozmetalo by to všechny v okolí,“ tvrdil jeden z hostů.

Hasiči si museli poradit s ohněm i propanbutanovou lahví.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden