Moje šťastná hvězda

Vlasáková a Dolanský zjistili, že k sobě nepatří?

Dlouhé roky platili za stabilní pár, který nic nemůže rozdělit. Jenže to vypadá, že i Lenka Vlasáková (52) a Jan Dolanský (46) mají trable. A asi jich není málo.

Jsou spolu víc než dvaadvacet let, což může i s na první pohled dokonalou rodinou idylkou pořádně zamávat. „Míváme ponorku,“ přiznala nedávno Lenka Vlasáková (52).

Navíc není žádným tajemstvím, že herec ze seriálu Místo zločinu České Budejovice a Zlatá labuť Jan Dolanský (46) umí občas zarýt tak hluboko, že to může bolet. Sama Vlasáková se nechala slyšet, že se jí někdy posmívá kvůli jejímu věku.

Budou mít ještě šanci najít jeden druhého?

Děti vylétly z hnízda

Někteří lidé tvrdí, že pár drží pohromadě zejména kvůli nejmladšímu synovi Johanovi (13). Je ve věku, kdy ještě rodiče moc potřebuje, na rozdíl od dospělých Amélie (21) a Maxe (18). Ti už přece jen víceméně vylétli z hnízda a dokážou se o sebe v případě nutnosti postarat.

Bohužel poslední dobou se ale objevují stále častější náznaky, že problémy mezi Vlasákovou a Dolanským už jsou tak veliké, že brzy může být jediným řešením rozvod. „Vezmu psy a vypadnu z baráku,“ prozradila herečka v jednom rozhovoru, jak dosud neshody řešila. Jenže to asi nepůjde donekonečna a možná je jen otázka času, kdy manželé půjdou bohužel od sebe.

Mohou to ještě zvládnout

Na druhou stranu oba toho spolu prožili hodně, mají vzpomínky na společná dobrodružství i romantiku. Když se nedaří, dá se na tom stavět. Byla by opravdu obrovská škoda, kdyby se jim všechno sesypalo jako domeček z karet. Nechme se překvapit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden