Můj čas na kafíčko

Vlasáková šílí! Naplánovaný život má na minuty!

Herečka Lenka Vlasáková (46) už toho začíná mít pomalu, ale jistě dost! Velkou rodinu o čtyřech dětech sice chtěla vždycky, ale otročit pro šest hladových krků je něco úplně jiného. Vše došlo tak daleko, že jim doma visí na zdi obrovský plánovací kalendář a celá rodina žije jen podle něho.

„Bývá to často opravdu logistický oříšek. Všechno se u nás řídí podle naší práce, divadelních představení, natáčení a sportovních utkání,“ nechala se slyšet vyčerpaná Lenka. Často tak bývá otrokem a taxikářem svých ratolestí, které denně rozváží všude možně. Není divu, že kvůli takovému chaosu nejsou s přítelem a hercem Janem Dolanským (40) stále ještě ani manželé. Ve vzduchu tak visí už jen dvě možnosti. Buď do toho po šestnácti letech společného života konečně praští, hlavně kvůli jejich dětem, které je pořád uhánějí, nebo půjdou od sebe.

Je otázka, kdy někdo bouchne do stolu.

Mejdanů se vzdát nehodlá

Už i jejich známí si začínají všímat, že to v jejich vztahu začíná skřípat. „Děti se pořád ptají, kdy se s Honzíkem vezmeme. Svatba asi bude, jen se musíme nějak všichni líp zorganizovat,“ vykrucuje se Lenka. Děti ale pomalu začínají vylétávat z hnízda a Lenka se na to, až bude mít víc času sama pro sebe, na rozdíl od jiných starostlivých matek, spíš těší. Je to prý pro ně nejlepší škola, stejně jako to kdysi měla ona. Herečka si v žádném případě nenechá vzít svůj vlastní prostor a společné mejdany s kamarádkami, na které ráda sama vyráží. Podepsalo se na Lenčině odporu ke svatbě snad první neúspěšné manželství se spisovatelem Egonem Tobiášem (47), z něhož má svou prvorozenou dceru Sofii (21), a tak se do dalšího sňatku nehrne?

Už se nikdy nenechá ponižovat

Jestli si totiž něco Lenka nenechá už nikdy líbit, tak to, aby jí někdo neustále srážel na kolena a nařizoval jí, co má dělat. Přesně to se jí hodně stávalo, když v herecké branži začínala, a ona si to brala osobně. Dodnes vlastně neví, proč u takového povolání zůstala, když je ve svém vnitru spíš uzavřená. Doma si ale zatím umí zjednat pořádek. Vařit se u nich doma například musel naučit Honza, protože Lenka je maximálně na nějaký koláč ke kávě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden