Můj čas na kafíčko

Vlastimil Hašek byl cholerik, ale Dana Syslová ho uměla zvládnout!

Můj čas na kafíčko

Seznámili se v divadle a byla to láska na celý život.

Manželství Dany Syslové (78) a Vlastimila Haška (†63) patřilo k těm nejstabilnějším mezi herci. Neznamenalo to ale, že by v něm často nebouřilo.

Herce Vlastimila Haška (†63) můžeme dodnes vídat ve spoustě filmů v menších rolích. Nejvíce nám utkvěl v paměti v seriálu Malý pitaval z velkého města. Původně se vyučil prodavačem metrového zboží, ale tuhle práci dlouho nevykonával.

Táhlo ho to k herectví a tak se přihlásil na DAMU. Celý život byl pak věrný jedné divadelní scéně: Městským divadlům pražským. Právě tam poznal i ženu svého života, o 17 let mladší Danu Syslovou (78).

Žila s vědomím, že její otec zemřel

S mužským světem neměla Dana Syslová příliš zkušeností, protože jí v životě chyběl otec. Matka, která byla za války nasazená v Německu, se tam sblížila s jedním francouzským zajatcem, ale na konci války následoval rozchod. Vztah ale

Zbývá vám 85% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden