Moje sladké tajemství

Vlastní děti ji opouští

Děti jsou pro Danu Batulkovou (60) stále tou hlavní životní náplní. Ony ale zřejmě o její péči a starostlivost už zase tolik nestojí. V minulosti se kvůli tomu prý Dana rozkmotřila i se synem Jakubem Prachařem (35).

Dcera má vlastní hlavu A to samé se pravděpodobně opakuje i s její dcerou Marianou (24), která ve svém věku prahne asi především po volnosti a na společné chvilky s maminkou zase tolik zvědavá není. Muselo jí pořádně rozčílit, když si Dana dokonce založila i profily na sociálních sítích, aby se svou dospělou ratolestí mohla být v kontaktu.

Marianě se to příliš nelíbí, ale svou maminku má natolik ráda, že to zatím neřeší. Přitom by právě od ní mohla nabrat hodně životních zkušeností. Snaží se žít svůj život A to hlavně ve vztazích, ve kterých teď Mariana trochu plave.

To její matka se dokázala přenést přes rozvod s jejím otcem, hercem Davidem Prachařem (60), a ještě začít nový plnohodnotný partnerský život. Se svým přítelem Ondřejem Zajícem (48) prý tráví čím dál tím více času.

Ideální by bylo mezi oběma generacemi najít nějaký kompromis, přestože Jakub a Mariana si jdou paličatě vlastní cestou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden