Můj čas na kafíčko

Vlastní otec Lucie Borhyové odešel ze světa dobrovolně za podivných okolností!

Můj čas na kafíčko

Po svém biologickém otci má v genech taneční talent, jak dokázala ve Star Dance!

Byla ve správný čas na správném místě a díky tomu se Lucie Borhyová (42) stala jednou ze stálých hvězd televizního zpravodajství. Nebylo to ale jen díky štěstí, protože to, jak se říká, přece přeje připraveným!

Už léta je Lucie Borhyová (42) ozdobou obálek časopisů a řadí se k nejkrásnějším a nejsledovanějším celebritám. Když vidí svoji tvář na přední straně magazínu, možná si někdy vzpomene na chvíle, kdy si příliš nevěřila. Projde si tím asi drtivá většina dospívajících dívek. Lucie přiznala, že měla v té době problém s čistotou pleti a zdálo se jí, že má vlasy řidší, než by bylo vhodné. Pilně užívala pleťové vody a speciální krémy. Byly to ale zbytečné obavy, vždyť už tenkrát jí oslovovali agenti z modelingových společností. A o zájem kluků také neměla nouzi. Až v sedmnácti letech ale Lucii definitivně došlo, že je opravdu atraktivní.

Bylo to jako zrychlený sen!

V té době by jí nikdy nenapadlo, že se stane moderátorkou. Jejím dětským snem ohledně profese byla tanečnice. Později si jen ujasnila, že rozhodně nechce

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden