Moje sladké tajemství

Eva Hrušková a Jan Přeučil: Vlastní vinou přišli o miliony!

Není tomu tak dávno, co se oblíbený herecký pár Eva Hrušková (65) a Jan Přeučil (80) ocitl téměř na mizině. Podvodník je totiž připravil o všechny úspory v závratné hodnotě 10 milionů korun!

Důvěřuj, ale prověřuj. Přesně tímto heslem se před pár lety zřejmě neřídili herci Eva Hrušková (65) a Jan Přeučil (80). Kvůli své naivitě tak přišli o pořádný balík peněz, který se jim už sotva podaří znovu vydělat.

Zrádná investice

Manželé svěřili své úspory do rukou nesprávnému člověku. „Asi dvakrát jsme se s ním setkali a na mě, upřímně řečeno, působil velmi důvěryhodně,“ tvrdí Přeučil. Oba herci doufali, že dokáže jejich výdělky navýšit, ale bohužel se v něm šeredně spletli.

Se synem Zdeňkem a jeho manželkou Libuškou.

Dotyčný podvodník byl sice nakonec odsouzen a uvězněn, svých 10 milionů ale herci už bohužel nikdy neviděli. Prý dokonce ani neví, kde šesticiferná suma skončila. Nakonec ale oba přiznali, že chyba byla v první řadě na jejich straně.

„Bylo to naší neopatrností, nepředvídavostí... Patří nám to,“ sype si popel na hlavu Hrušková.

Šlo jí o zdraví

Herečka současně přiznala, že celý měsíc po tom, co byl podvod odhalen, byla její rodina úplně zdrcená. Z prodělaného šoku ji navíc začaly trápit vážné zdravotní potíže. „První tři neděle jsem měla tlak na hrudi a nebylo mi dobře,“ vzpomínala Hrušková. Dnes tak může být ráda, že neskončila v nemocnici. Oba manželé se díky této hrozné zkušenosti ale poučili a dnes už jen tak někomu své finance nesvěří. Tedy doufejme.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden