Můj čas na kafíčko

Vlastního potomka se Václav Vydra nedočkal, ale pomohl Janě Bouškové s výchovou dvou dětí!

Můj čas na kafíčko

Nejprve mu dala košem, ale po životní tragédii se jejich cesty znovu spojily!

Život herečky Jany Bouškové (66) poznamenali dva muži. O toho prvního tragicky přišla. Jeho místo nahradil ten, který po ní dávno toužil - Václav Vydra (64).

Bylo jí sedmnáct let a jemu teprve patnáct. Setkali se na konzervatoři a Václav Vydra se do okaté Jany Bouškové okamžitě zamiloval. Usiloval o ní ale marně, i když se opravdu snažil. Ne vždycky se jeho dobrý nápad setkal se stejně dobrým výsledkem - jako když nosil květiny a dopisy za okno, o kterém se domníval, že patří Janě.

Kdyby se býval někdy podíval dovnitř, zjistil by, že je to pokoj jejího otce. Václav se musel časem sportovně smířit s tím, že Jana si ho nevybrala. Stejně jako ona, tak i on dali manželský slib jiným partnerům, rovněž hercům. Tím Janiným byl Petr Svojtka (†35). Ten už za sebou měl pár vztahů, které se nepovedly. S Janou by nejspíš zůstal, bohužel došlo k tragédii.

V květnu roku 1982 se nějakým způsobem dostal mezi dva spřažené tramvajové vozy. Byla noc, řidič si ničeho nevšiml. Na kousky rozbité Petrovo tělo pak skoro nebylo možné identifikovat.

Svoji smrt si prý zavinil sám. Rád pokoušel osud a jedním ze způsobů byla právě jízda na spřáhle. Jenže když máte nadměrné množství alkoholu v krvi, neodhadnete míru rizika. Po Petrovi zůstala nejen

Zbývá vám 81% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden