Moje šťastná hvězda

Vlezla Lamborovi sláva do hlavy?

Hvězda seriálu Slunečná Marek Lambora (26) teď doma zřejmě zažívá poměrně horké chvíle. Zdá se, že jeho partnerka, bývalá miss Andrea Bezděková (27), by ráda jejich vztah posunula na další úroveň.


Jak se k tomu idol mnoha dívčích srdcí postaví? Bezděková totiž na nedávné svatbě své kamarádky, herečky Denisy Pfauserové (32), byla tou šťastnou, která chytila svatební kytici. Podle tradice by tak měla být tou další v řadě, která obleče svatební šaty. Jenže Markovi se podle všeho do takového závazku moc nechce.


Zkazila by mu svatba pověst?


Pár je spolu totiž teprve rok a to se mu podle lidí z jeho okolí zdá být údajně málo na to, aby strčil hlavu do chomoutu. Proslýchá se ale, že to není jediný důvod, proč Lambora se svatbou nepospíchá. Podle toho, co se povídá v zákulisí natáčení seriálu, mladému herci pořádně narostl hřebínek. Údajně se prý vidí ve společnosti slavných hollywoodských jmen a je jasné, že s pověstí starého mládence se kariéra dělá lépe.


Odmítá dobře placenou práci


A na svou kariéru ve filmu Marek podle všeho hodně spoléhá. Na rozdíl od jiných kolegů totiž striktně odmítá příjímat nabádky na jakoukoli reklamu.


„Mám to jinak, říkám, že jsem herec, ne billboard. Chtěl bych se svým obličejem žít ještě dalších 40 let, takže bych si to nechtěl vyplácat teď,“ říká mladík, který zřejmě spoléhá na to, že bude hvězdou světového kalibru, a buď takové kšefty nebude potřebovat vůbec, nebo si za ně bude moct říct o daleko víc.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden