Můj čas na kafíčko
Vodí manžel Dominiku Gottovú už zase za nos?
Vodí manžel Dominiku Gottovú už zase za nos?

Vsadila všechno na jednu kartu. Nejstarší dcera hudební legendy Karla Gotta (†80) Dominika Gottová (49) odmítá zajímavé nabídky a desítky tisíc kvůli tomu, že spolehá na svého manžela, hudebníka Tima Tolkkiho (56).

Ten jí totiž slíbil, že na jaře založí firmu a ona pro něj bude pracovat. Proč je ale spíš pravděpodobné, že udělala další velkou životní chybu, která ji bude v budoucnu ještě mrzet?

Timo Tolkki (56).

Manžel jí roky ničí život

Gottová už je s Tolkkim spoustu let. Několikrát se s ním chtěla rozvést, na čas ho opustila, případně zjistila, že ji podvádí během svých zahraničních cest. I tak ale stále věří, že je to ten pravý, a momentálně také tomu, že ji zabezpečí.

Už před několika týdny se svěřila s tím, že bude mít možnost pracovat pro jeho firmu, kterou se chystá založit. A dost možná i kvůli vidině „rodinného podniku“ odmítla dvě zajímavé pracovní příležitosti.

Ještě nedávno to totiž vypadalo, že bude pracovat jako členka ostrahy. Nakonec se ale rozhodla, že tuto práci dělat nebude, neboť při zásahu pracovníků dotyčné bezpečnostní firmy zemřela pětatřicetiletá žena.

Není s ní ani trochu snadné pořízení

K ještě jednodušším penězům se mohla dostat v České republice. A stačilo jí k tomu dát pouze souhlas, že se kavárna, kde mohou lidé vzpomínat na Karla Gotta, bude jmenovat po ní. Podle našich informací jí za to měli majitelé nabídnout zhruba třicet tisíc měsíčně.

Vše ale ztroskotalo na tom, že se s Dominikou Gottovou prý nešlo domluvit. Momentálně tak údajně žije především ze státní podpory pro nezaměstané, která ve Finsku čítá asi 1600 eur měsíčně, což je v přepočtu zhruba 38 tisíc korun. A chce je pobírat tak dlouho, jak to jen půjde.

Skončí zase úplně bez peněz?

Proslýchá se ale, že se blíží den, kdy jí ona částka na účet přestane chodit. A pravděpodobně to bude o poznání dříve, než dostane první výplatu od svého manžela. Uvidíme tedy, jak to celé dopadne.

Jestli přispěchá do Čech s prosíkem, že by se jakkoli angažovala ve vzpomínkové kavárně na jejího otce, nebo se stane zázrak a její manžel jí ve firmě zajistí pracovní pozici.

Spíš to ale vypadá, že se bude muset vrátit do své rodné země a začít zase médiím prozrazovat „zaručené informace“ ze života jejího slavného otce a vdovy Ivany Gottové (47). Ostatně právě to jí šlo v posledních letech ze všeho nejlépe.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz