Moje šťastná hvězda

Vodí své fanoušky za nos?

Je to jenom náhoda, že zrovna v době, kdy Lucie Vondráčková (42) a Jaromír Nosek (44) točí společně videoklip k její písni, začnou se objevovat spekulace, zda spolu ti dva náhodou něco nemají?


Podobně to totiž začalo před několik měsíci i s Petrem Vojnarem (46). Oba tehdy přiznali, že spolu doopravdy chodí, a dokonce plánují společnou budoucnost. Ovšem netrvalo dlouho a ve vší tichosti se zřejmě vztah rozpadl. Tehdy se spekulovalo o tom, že šlo o skvělý reklamní tah, jak prodat nový videoklip. 


Je šťastně zadaný


Vzhledem k tomu, že nebyl ani jeden zadaný, nikomu zvěsti o jejich románku nevadily. Naopak, Vondráčkové se to prý hodilo, protože se tehdy zrovna ženil její bývalý manžel Tomáš Plekanec (39) a ona nechtěla zůstat na ocet.


Herec má oči jen pro svoji partnerku a se zpěvačkou prý nic nemá.

Tentokrát se mluví o tom, že by měla mít zpěvačka romantický vztah s Noskem. „Jsou spolu, ale je to tajné, protože Nosek ještě neukončil svůj vztah,“ uvedl zdroj z okolí zpěvačky.

Herec je bezesporu charismatický muž a nikdo by se asi nedivil kdyby Vondráčkové učaroval, potíž je snad jen v tom, že má po svém boku partnerku Zuzanu, kterou nemá v plánu opouštět.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden