Můj kousek štěstí

Vojta Kotek: Všechny ho opouští!

Kdo by to byl řekl? Herec Vojta Kotek (30) vždy býval dívčím idolem z Rafťáků. Tvořil nerozlučnou dvojici s Jiřím Mádlem (32), ale on býval vždy ten „hezčí“, neodolatelnější… Nejspíš každý by čekal, že miláček publika jeho formátu si ze zástupů obdivovatelek brzy vybere tu pravou, založí rodinu a bude žít život jako z reklamy.

Jenomže opak je pravdou. I po završení třicítky Kotek stále zůstává sám jako kůl v plotě. „Přítelkyni nemám. Sám si peru, sám si vařím," svěřil se před nedávnem, že je single. Ne že by se herec žříkal partnerských vztahů.

Vždy po svém boku měl nějakou tu krásku, o které mluvil jako o přítelkyni. Jenomže z nějakého důvodu každý jeho milostný vztah skončí rozchodem. Na vždy sbohem si řekl s přítelkyní už celkem šestkrát! V minulosti chodil například s kolegyní z Rafťáků Terezou Voříškovou (29), o osm let starší vizážistkou Adrianou Trpkovič, s herečkou Berenikou Kohoutovou (27) nebo s temperamentní tanečnicí Jessicou Monteiro.

Poslední jeho přítelkyní byla grafická designérka Valerie Rónová. Proč ale každý Kotkův pokus o vážný vztah skončí krachem? Je vidět, že Kotkovi nedělá problém se zamilovat. Ženy mu padají k nohám. Udržet si ale přítelkyni, je pro něho očividně zatím nemožné.

Například bývalka Jessica Monteiro si prý stěžovala, že moc holduje alkoholu. Když ale Kotek pít přestal, stejně se k němu tanečnice nevrátila. Dělá snad herec něco špatně? Reportérka VIP zpráv Markéta Křivánková, se kterou také chodil, zase údajně nevydržela jeho mediální zájem.

Výpověď kamarádky dotyčné expřítelkyně ale možná odhaluje pravý důvod. „Vojta má trochu problém se přizpůsobovat. Žije si pořád, jak se říká, na svém písečku,“ myslí si. Pokud je to ale skutečně tak, nejspíš by na tom měl herec něco změnit, jinak se nejspíš nedočká svatby ani rodiny! .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden