Moje šťastná hvězda

Vojtěch Dyk: Diváci ho v televizi nechtějí

Diváci se na něj zlobí. Vojta Dyk (33) se na své porotcování v nové řadě hudební show The Voice neskutečně těšil. Jenže zatím prý žádnou zábavu nepředvedl. Spíš naopak. Na sociálních sítích se totiž strhla diskuse na Vojtův účet.

Prý projevuje své emoce až moc přehnaně a ještě je doplňuje divokou gestikulací. Křičí, směje se, skoro brečí. Údajně společně se zpěvačkou Janou Kirschner (40), která rovněž usedla v porotě oblíbené show, patří mezi dva nejneoblíbenější porotce celé soutěže.

I kolegové jsou prý na Dyka dost naštvaní. Prý se hodně předvádí a pro to, aby získal některého z účastníků soutěže, je ochotný udělat téměř cokoli. Dokonce uprostřed soutěže neváhá volat kamarádům, aby dotyčného účastníka přemluvili oni, aby se přidal právě do jeho týmu.

Což je podle některých jeho kolegů podvod. Prý tak ze sebe dělá šaška a myslí si, jak není vtipný. Dokonce prý diváci sepsali petici, aby byl jako porotce v soutěži vyměněn. K tomu ale rozhodně nedojde. A záleží jen na Vojtovi, jak na tom se svou pověstí bude i po skončení soutěže.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden