Moje šťastná hvězda

Vojtěch Moravec je ze své manželky úplně hotový

Když nedávno nafotila herečka Sandra Nováková (42) ze seriálu ZOO peprné snímky pro prestižní pánský časopis, udělala tím radost nejen jeho čtenářům, ale především svému manželovi Vojtěchu Moravcovi (37).


Ten ji už roky nabádal, ať si nějaké odvážnější snímky pořídí, a tak když přišla nabídka, nedal své manželce v podstatě na výběr. „Podívej se na sebe. Ty musíš!“ řekl jí. „Holku z Playboye chce mít doma každý,“ pochvaloval si později.


Vojtěch Moravec (37).

200 dřepů denně

Svoji postavu ale Nováková nemá zadarmo, denně cvičí a udělá kolem dvě stě dřepů. To sice Moravce motivuje k tomu, aby také jen neseděl na gauči, ani zdaleka toho ale nezvládne tolik jako jeho manželka.  Novákové se to ale vyplatí.

Když točí v zahraničí, je manžel schopný sednout na letadlo a přiletět na otočku jen proto, aby si s ní užil žhavou noc. Nijak se netají tím, že na své ženě může oči nechat, a dokonce se smířil s tím, že má doma rebelku.

V mládí například Nováková utíkala z domova, bydlela po kamarádech a žádný zákaz pro ni nebyl svatý. I když se usadila, kousek rebelky v ní ale nejspíš zůstal.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden