Můj kousek štěstí

Volá o pomoc. Potřebuje práci, nebo lásku?

Alarmující problémy s pamětí, chmurné myšlenky. Může za to covid, který prodělala? Krize středního věku? Či vědomí, že přišla o muže, kterého milovala? 

Někteří herci se s koronavirovou krizí utkali bez větších ztrát, zato citlivá Vanda Hybnerová (52) je na pokraji psychických i fyzických sil. Činorodá a úspěšná herečka se vlastně nikdy pořádně nezastavila, v posledním období se objevila ve filmech Cena za štěstí, Román pro pokročilé, Bajkeři, zazářila v seriálech Anatomie života či Krejzovi, účinkovala v divadlech, mívala až pětadvacet představení v měsíci.

O většinu z toho vzhledem k restriktivním opatřením nadlouho přišla. Pracovala jen na deset procent obvyklé kapacity. „Nejhorší na všem je čekání. Čekání je ta nejprotivnější činnost,“ posteskla si.

Tři týdny na lůžku

Aby toho nebylo málo, osudem zkoušená blondýnka ještě ke všemu onemocněla covidem-19. „Je to zvláštní nemoc. Komando, které projede tělem a zanechává v něm oraniště. Já jsem celé tři týdny nebyla schopná ničeho,“ popsala setkání s koronavirem.

Choroba jí způsobila mimo jiné i potíže s pamětí, což je vzhledem k její profesi znepokojující. Od doby, kdy onemocněla, pociťuje rovněž jakousi zvláštní lenost. Zrovna ona, která bývala vzorem píle a činorodosti!

On po boku nové ženy jen září

Z toho všeho se Vanda vzpamatovává jen pomalu a těžce. „Mám pocit, že už dávno nejsem herečka,“ stýská si. „Během třiceti let, co jsem u této profese, jsem nikdy neměla roční pauzu.“

Zmíněné problémy s pamětí jí též působí starosti, zapomíná důležité názvy či jména. A exmanžel Saša Rašilov (48) po boku nové ženy, která mu porodila už druhou dceru, jen kvete. Vanda mu jistě přeje jen to nejlepší, ale dost možná si při tom i povzdechne steskem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden