Můj kousek štěstí

Vrací manželce úder? Mladá mu dává do těla!

Princ probouzí mízu tancem

Jako na houpačce se zdá vztah herce Pavla Trávníčka (70) a jeho manželky Moniky (35). Pomalu to vypadá, že ani oni vlastně nevědí, jak to s jejich manželskou krizí zrovna je. Spekulace o milostném trojúhelníku s houslistou Jaroslavem Svěceným (60) neberou konce.

Manželé se je snažili před médii vyvracet a vše vygradovalo, když u Trávníčků zasahovala policie, údajně pro narušení občanského soužití. Policii měla zavolat na manžela sama Monika, která poté jistě těžko hledala argumenty, jak veřejně vyvrátit evidentně narušenou domácí idylku.

Na parketě bude dusno. Lálová je odbornicí na žhavý tanec samba.

A co výročí?

Když před nedávnem došlo na šestileté výročí jejich svatby, nikoho ani nepřekvapilo, že žádná velká oslava se tentokrát nekonala. Oficiálně prý proto, že mají manželé mnoho práce.

Monika chystala charitativní koncerty mj. opět se Svěceným a její muž naskočil do StarDance, kde se brzy objeví coby soutěžící. Rozhodl se zřejmě své manželce dokázat, že o deset let mladšímu houslistovi umí, alespoň co do fyzičky, stále zdatně konkurovat. A příležitost na to dostal více než atraktivní.

S tou se zapotí!

Jako taneční partnerka mu byla přiřazena sexy tanečnice Veronika Lálová (29), která mu už teď dává pěkně do těla. „Strašně jsem se ze začátku potil, teď už je to lepší. Je to záhul, a světe div se, já při tom hubnu,“ přiznal herec, že ho temperamentní kráska na tréninku rozhodně nešetří. Tomu říkáme odveta manželce!

Zatímco ona stále pilně pracuje pro Svěceného, její muž se potí s atraktivní dvacítkou, přece jen StarDance se blíží, je třeba častěji trénovat. Šanci na úspěch má velkou, jeho partnerka, není žádnou začátečnicí, a taneční show už dokonce jednou vyhrála. Uvidíme, jak se po jejím boku rozvlní slavný pohádkový princ.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden