Můj kousek štěstí

Vrací se ke svému Italovi!

Simona Stašová (61)

Před lety je pojila velká láska, ze které se zrodilo jedno česko-italské manželství. Tak by se dal popsat vztah krásné herečky Simony Stašové (61) a jejího druhého exmanžela, italského profesora na vysoké umělecké škole Eusebia Ciccotiho (59). Dcera slavné Jiřiny Bohdalové (85), která po své matce zdědila talent, krásu i humor, se s ním seznámila ve svých třiceti a jak sama říká, stal se osudovým mužem jejího života. Nejen proto, že spolu mají syna Marka (30), ale také proto, že Stašová prostě odjakživa miluje Itálii, která je jejím druhým domovem. Přesto se jejich cesty už před lety, hlavně kvůli práci, rozešly. Nyní se však zdá, že by se mohlo podařit partnerství i lásku, která vlastně nikdy nezmizela, znovu obnovit!

Manželství trvalo osm let

S Ciccotim se Stašová poprvé setkala už v roce 1985 na festivalu v Karlových Varech. „V té době jsem se už dva roky učila italštinu, takže když se ke mně přitočil tenhle pěkný černý kluk – a já tušila, že je Ital – a on se mnou začal lámanou angličtinou hovořit o našem filmu, jednoduše jsem mu řekla: „Possiamo parlare italiano!“ Jakože můžeme mluvit i italsky. No, a už to bylo,“ vzpomíná na začátky svého osudového vztahu se šarmantním Italem známá herečka. Manželství, ve kterém prý byla paradoxně temperamentní česká herečka spíše za Italku a klidný Ciccoti za Čecha však Simoně a Eusebiovi nevydrželo. „ Nakonec jsme se dohodli, že si dáme svobodu,“ říkala ještě loni hvězda filmu Pelíšky.

Chtějí spolu zestárnout

Nyní se však situace v rodině herečky a vysokoškolského profesora mění a Stašová dokonce přiznala, že by se svým Italem chtěla zestárnout. „Všechny vztahy jsou složité. Jak člověk stárne, všechno přehodnocuje a začíná zjišťovat, že mu záleží na hodnotách toho druhého. Kdo ví, třeba budeme s Eusebiem stárnout jednou spolu... Ale jak říkám, to neví nikdo. Ani já! Rozhodně má ale velké místo v mém srdci,“ uzavírá krásná herečka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden