Můj čas na kafíčko

Vrací se Růžičková do Ordinace kvůli penězům?

Nemohla se dočkat toho, až se vysvlékne z bílého nemocničního pláště a bude doma poslušně vychovávat prvního plánovaného potomka. Jenže po pár měsících se herečce Andree Růžičkové (34) začalo zřejmě stýskat a návrat do nekonečné Ordinace přišel dřív, než si všichni mysleli.

Jediné štěstí tak pro ni je, že tvůrci seriálu nechali její postavu naživu. „Mateřství mě změnilo zásadně. Veškerá pozornost už není mířená pouze na sebe samu, ale na syna,“ začíná s malými stížnostmi na dosavadní život. Jenže záhy se ukázalo, že za rychlým návratem stojí ještě něco jiného. Slovenská hvězdička si za své působení v jednom z nejznámějších seriálů zvykla na opravdu pěkné peníze, které se s mateřskou rozhodně nedají srovnat. Nezbylo jí tedy nic jiného než se od dubna vrátit do pracovního kolotoče. Fanoušci se tak na intrikářskou Mariku můžou těšit už v průběhu podzimu.

Jak se bude manžel tvářit na další dítě?

Utíká do práce před vlastním synem?

Jenže pohledná herečka nedomyslela, jaký bude mít problém s naskočením do rozjetého kamenického vlaku. Po pár měsících s ročním synkem Tobiášem (1) ji totiž podle vlastních slov trochu zmáhá zapojit naplno rozum a paměť. Útěk od syna tak není úplně růžový, jak si malovala. Přesto přiznala, že aby se doma úplně nezbláznila, potřebuje občas změnu, protože mateřství jí dává pořádně zabrat. „Neustále se teď starám o někoho jiného, a když mám pak hodinu a půl, kdy se o mě stará někdo jiný, tak mi to psychicky moc pomůže,“ vysvětluje Andrea, která si ráda dopřeje pár chvil ve zkrášlovacích salonech.

Nedává jedno a chce další

Péče o synka tak rázem přejde na jejího manžela, muzikanta Mikoláše Růžičku (38). Ten by ale raději doma stoprocentní mámu než krásku s natočenými kadeřemi. „Nechci být taková ta zanedbaná matka s mastnými vlasy,“ brání svoje chvilky pohody Andrea. Proto je překvapením, že se rozplývá nad bratříčkem či sestřičkou pro Tobíka. Těžko říct, jestli zvítězí touha po penězích, nebo po velké rodině.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden