Moje chvilka pohody

Vrásky kolem očí: co pomůže?

Kůže v okolí očí je velmi jemná, citlivá a je v ní mnoho mimických svalů. Díky tomu má větší sklon ke tvorbě vrásek. Jak se o tuto oblast správně starat?

Hydratační krém a sluneční brýle

Samozřejmostí by měl být kvalitní hydratační krém, určený speciálně na oční okolí. Aplikujte jej dvakrát denně vždy jemným poklepáváním bříšky prstů do pokožky. Důležité je také dodržovat dostatečný pitný režim a omezit kouření, které výrazně přispívá ke stárnutí pokožky.

Vhodné je také užívání doplňků stravy s vitaminy A, C a E. Dále také nezapomínejte nosit sluneční brýle, a to nejen v létě, ale vždy, když je jasný den, protože zabraňují mžourání, které prohlubuje mimické vrásky.

Omlazující zákroky

Skvělou volbou, jak dodat pokožce vláhu a zmírnit vrásky kolem očí je mezoterapie očního okolí. Jedná se o velmi účinný omlazující zákrok, při kterém se aplikuje speciální regenerační roztok s přídavkem kyseliny hyaluronové do citlivé pokožky v oblasti očí.

Výsledkem je intenzivní hydratace s následným vyhlazením a zpevněním pokožky. Ale aby byl zákrok dlouhodobý, je důležité opakovat ho až třikrát s odstupem jednoho až dvou týdnů.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden