Můj čas na kafíčko

Vrátí se mu pověst velkého proutníka?

Není to tak dávno, co Jiří Langmajer (53) otevřeně přiznal psychické problémy, kvůli kterým musí brát léky a docházet k psychologovi. Velkou zásluhu na tom, že se herec cítí lépe, má jeho manželka Adéla Gondíková (46).

Mnoho let své problémy nechtěl vidět a jako berličku si našel alkohol, který byl pro něj únikem od reality. Závislost ale narušovala jeho soukromý život, což musel radikálně změnit. „Potkal jsem někoho, kdo mě to učí a s kým jsem natolik rád, že dělám všechno pro to, abych s ním byl i nadále.

Tudíž jsem nemohl zůstat takový, jaký jsem byl. Musel jsem se změnit,“ míní Langmajer. Ačkoli manželé patří k nejstabilnějším párům českého showbyznysu, ani jejich vztah v začátku nebyl procházkou růžovým sadem.

Jiří totiž odešel od rodiny a dvou malých dcer Julie (21) a Terezy (30), takže mu jejich dětství proteklo mezi prsty. Tatínkovu novou partnerku nechtěla ani jedna z jeho dcer z prvního manželství přijmout, což se ale naštěstí časem změnilo.

Večer mají své rituály

Herec je ve vztahu s Adélou šťastný, našel někoho, kdo mu umí naslouchat, a to je prý vzájemné. „Adéle naslouchám velice rád, protože při tom odpočívám.

Když přijdeme pozdě večer z divadla a máme chvíli, kdy si můžeme dát skleničku vína nebo jedno pivo, ona něco povídá a mě to krásně uklidňuje. Vím, že ví, že jí nemusím odpovídat,“ svěřil se Jiří. Nebojí se, že by se rozepře mezi jeho ženou a dcerami mohly vrátit? Zřejmě ne.

Jeho dcera Julie dříve Adélu zrovna moc nemusela.

Sex je pro něj dřina

Z vyhlášeného proutníka se tak stal muž v domácnosti, který své ženě uvaří i večeři. Chce si prostě Adélu za každou cenu udržet. Klidně dá všanc i svou chlapáckou pověst. Děti s manželkou už dávno neřeší, a tak se zdá, že svou nálepku náruživého, sexuchtivého záletníka už definitivně pověsil na hřebík.

Charismatický herec přitom přiznal, že sex je pro něj velká námaha, což vzápětí vysvětlil: „Většina milostných scén, aby vypadaly aspoň trochu dobře, jsou čistá dřina. Jak pro něho, tak pro ni.

Nejsem člověk, který by z toho měl nějaký plezír, navíc to jsem většinou já, kdo se musí svléct první.“ Jestli je pro něj dřina i milování s manželkou, to samozřejmě galantní herec neprozradil. Tak třeba příště.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden