Moje sladké tajemství

Vrátí se nakonec ke svému bývalému?

Tehdy možná nebyla ta správná doba, aby spolu byli.

Jedna z tváří seriálu ZOO v lásce nikdy moc štěstí neměla. Sabina Laurinová (51) sice často hrála princezny, ale její život pohádku zrovna moc nepřipomínal, právě naopak. Oba vztahy s otci jejích dvou dcer, Valentýny (21) a Maji (15), skončily rozchodem.

S hudebníkem Josefem Vojtkem (58) šli od sebe po šesti letech, a se zubařem Karlem Kameníkem (67) dokonce už po pěti, a to krátce před svatbou, na kterou se moc těšila. Stejné typy mužů si herečka rozhodně nevybírala. „To co mělo být, to mělo být. Ničeho nelituju, co mě potkalo v životě.

Se stomatologem jsou prý stále v kontaktu.

Je možné, že kdybych potkala určitého muže v jiné době, tak by to bylo lepší než v té době, kdy jsme se potkali,“ svěřila Laurinová, která svými slovy tak trochu naznačila, že na svoje bývalé zcela nezanevřela. Vojtka pravděpodobně na mysli neměla, protože ten je ženatý.

Pacientkou Kameníka je ale podle všeho dál, proto se spolu občas vídají. A podle některých jejich přátel mezi nimi jiskra ani za ta dlouhá léta nevyhasla.

Kdoví, třeba nyní zjistili, že tehdy ještě skutečně nebyla ta správná doba, aby spolu byli. Nenajde se snad nikdo, kdo by blond krásce nepřál, aby měla konečně po svém boku někoho, kdo ji bude milovat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden