Můj čas na kafíčko

Vrátí se po druhém dítěti do Ordinace?

Hvězda seriálu Ordinace Andrea Růžičková (35) je od silvestrovského dne šťastnou dvojnásobnou maminkou a její manžel Mikoláš Růžička (41) zase hrdým otcem. Chvíle mateřského štěstí jí sice zpočátku trochu kazily bolesti, nyní je ale tak nadšená, že prý dokonce uvažuje o třetím dítěti. „Pocit mít více dětí ve mě teď ještě posílil. Většinou si člověk představuje, jaké to může být, ale pořádně si to nedokáže uvědomit. Já díky malým synům vím, že být matkou je určité moje poslání, které mě naplňuje,“ prozradila herečka.

Trápí ji pořád ještě šílené bolesti?

„Láska je jako vesmír. Neustále se rozpíná,“ píše nadšeně herečka na sociální síti u společné fotky s jejími synky Tobiášem (2) a Jáchymem (2 měsíce). Ještě nedávno si stěžovala na kruté bolesti. „Bolí to jak čert. Prsa mám jak Tatry nebo Gerlachovský a Lomnický štít!“ přirovnala stav svého rozbolavělého poprsí. „Ale... Vydržím! Už se to zlepšilo a dál to bude už jen požitek,“ řekla herečka, která radí dalším kojícím maminkám, jak tyto problémy zmírnit. Podle ní nejvíc pomáhá nahřívací polštářek na prsa, který jí velmi ulevil. Teď stojí Andrea před velkou otázkou, jak to udělat, aby se starší syn Tobiáš necítil po příchodu mladšího bratra nějak odstrčený.

Bude na bratra žárlit?

Jelikož je herečka zastánkyní bio způsobu života, má dvouměsíčního Jáchyma k sobě stále přivinutého v šátku na hrudi, blízko svého srdce. To by o dva roky starší Tobík nemusel dobře snášet. Na sociálních sítích je vidět, jak si herečka užívá blízkost obou synů. Se starším Tobiášem rozmlouvá. „A nezvykne si? Když ho furt tak nosíš?“ položil mamince zajímavý dotaz, když ji pozoroval, jak chodí s Jáchymem v šátku pevně přivinutým k prsům. „Ale jo, zvykne... Neboť na dobré se dobře zvyká,“ nenechala se zaskočit herečka, a využila příležitost, že starší Tobiáš projevuje o mladšího brášku takový zájem. Je vidět, že herečka si své mateřství užívá. Vrátí se brzy do Ordinace? Nebo si snad dřív pořídí ještě třetí děťátko?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden