Můj čas na kafíčko

Vrátí se Stašová ke svému italskému exmanželovi?

Ne každý má tak vřelý vztah se svým exmanželem jako Simona Stašová (61). S Italem Eusebiem Ciccottim (59) se poznala, když jí bylo třicet a dodnes spolu mají hodně vřelý vztah. Kromě toho spolu mají syna Marka (30). A tak není vůbec vyloučeno, že se k sobě zase vrátí!

Nasvědčuje tomu i to, že o svém bývalém manželovi vždy mluví s obrovskou láskou a něhou. „Jedno je jisté, máme spolu syna a ten nás bude navždy spojovat. S tím souvisí i to, že se spolu dál stýkáme,“ říká Stašová vyhýbavě. Jejich vztah ale napovídá, že se spolu nestýkají jen kvůli synovi, který už je dávno dospělý. Vrátí se snad k sobě?

Dá je syn zase dohromady?

Chtějí spolu zestárnout

Její nejoblíbenější zemí je Itálie. A tak není vyloučeno, že se tam jednoho dne, až skončí s hereckou kariérou, odstěhuje. Třeba bude bydlet právě s Ciccottim. „Všechny vztahy jsou složité. Jak člověk stárne, všechno přehodnocuje a začíná zjišťovat, že mu záleží na hodnotách toho druhého. Kdo ví, třeba budeme s Eusebiem stárnout jednou spolu… Ale jak říkám, to nikdo neví,“ přiznává herečka. Prý má pro něj v srdci stále velké místo, protože ho ze svého života vlastně ani nikdy nevymazala. Sama potvrdila, že nikdy nešlo jen o studentskou lásku nebo že by po rozvodu jen zmuchlala a zahodila papír. Ale jak to má Stašová s ostatními svými bývalými muži?

Pro koho se snaží být krásná?

Její bývalý manžel Pavel Trávníček (65) a Pavel Skřípal (60), který je otcem jejího mladšího syna Vojty (22), také udržují se Stašovou velmi dobré vztahy. Jenže Trávníček už se k Stašové zřejmě vrátit nehodlá. Našel si mladou manželku, se kterou teď čeká vytouženého potomka a tak má zřejmě vše, po čem vždycky toužil. Se Skřípalem by si zas zřejmě už nic vážného nezačala sama herečka, protože moc dobře ví, že ten se s jednou ženou nespokojí. Přesto o sebe Stašová každý den dbá, cvičí, aby si udržela štíhlou postavu a stále má mužům co nabídnout. Podlehne jejímu kouzlu ještě někdo další než její tři osudoví muži? Nebo se skutečně za pár let přestěhuje se svou první životní láskou do Itálie?

O Stašovou už zájem nemá. Má novou rodinu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden