Moje sladké tajemství

Vrátila se jí znovu vážná nemoc?

Novináři před časem zastihli Libuši Šafránkovou (65) při návštěvě onkologického oddělení. Nedávno pak herečka odmítla roli v seriálu Most. Všechno tak nasvědčuje tomu, že by mohla být znovu vážně nemocná!

Je to už dlouho, co se Libuše Šafránková (65) spolu se svým manželem Josefem Abrhámem (79) ukázala na veřejnosti. Od okamžiku, kdy legendární Popelka onemocněla rakovinou plic, jako by se po nich doslova slehla zem.

Ačkoli se Šafránková uzdravila, do natáčení nových projektů se nijak zvlášť nehrnula. Tvrdila, že žádnou pracovní nabídku na obzoru nemá, ale že jí to rozhodně nijak nevadí. Užívala si totiž společnost svých vnoučat, což jí připadalo jako daleko smysluplnější činnost.

Ve společnosti ji s manželem Josefem už skoro není vidět.

V seriálu se neobjeví Loni v létě ale přiznala, že se prý něco chystá na závěr roku. Bylo zjevné, že se na novou práci těší, podrobnosti si však nechala pro sebe. Nakonec ale z role bez vysvětlení sešlo.

Život Šafránkové je opět plný otazníků a její fanoušci se zatajeným dechem čekají na nějaké informace o jejím zdravotním stavu. Údajně měla herečka ztvárnit jednu z hlavních rolí v oblíbeném osmidílném seriálu Most.

Herečka stále mlčí Tuto informaci nakonec potvrdila i Šafránkové kolegyně Taťjana Medvecká (65), která ji po zrušení spolupráce měla nahradit. „Původně tu roli nabízeli Libušce Šafránkové,“ uvedla herečka.

Přestože v minulosti Šafránková alespoň trochu s médii komunikovala, nyní mlčí. Na otázky, proč se vzdala role v seriálu Most, údajně neodpovídá, a neposkytla dokonce ani žádné prohlášení pro fanoušky, kteří se nepochybně těšili.

Zákulisím českého showbyznysu se šíří spekulace, zda není herečka znovu nemocná. Ostatně všechno tomu nasvědčuje a mlčení ze strany Šafránkové spekulacím jen nahrává. Přistihli ji na onkologii Své soukromí si herečka vždycky dobře střežila, a to dokonce i v době, kdy onemocněla. I z toho důvodu se její příznivci obávají nejhoršího. Na klidu jim navíc nepřidala ani informace, že novináři zastihli před pár měsíci Šafránkovou s manželem na onkologickém oddělení.

Mohlo se samozřejmě jednat o pouhé kontrolní vyšetření, ale vzhledem k okolnostem je možné, že herečka musela znovu vyhledat pomoc odborníků. Je-li pravda, že se u ní zase objevila rakovina, všichni budou zdrceni.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden