Moje šťastná hvězda

Vrátila se k bývalému partnerovi?

Rozešli se před osmi lety, když ji partner vyměnil za jinou. Teď je jim spolu ale prý dobře!

Jestli se někomu v milostném životě lepí smůla na paty, je to SABINA LAURINOVÁ (49). Teď se ale zřejmě blýská na lepší časy. Dala to prý dohromady s KARLEM KAMENÍKEM (54)!


Nebylo možné si nevšimnout, že Sabina Laurinová (49) prošla obrovskou proměnou. Její kolegové se shodují v tom, že doslova září. „Všechno klape, jak má. Dcery mi dělají radost a mám i hodně práce,“ vysvětluje herečka své důvody k radosti.


Jeden ale zapomněla zmínit, a to fakt, že je konečně zase zadaná. O milostném životě se bavit nechce, uvedla jen, že si nestěžuje a je spokojená. Má ale kolem sebe řadu lidí, kteří se o jejím staronovém vztahu rozpovídali. A z jejich slov vyplývá, že se herečka měla vrátit ke Karlu Kameníkovi (54).


Okolí herečky doufá, že neudělala obrovskou chybu.

Na muže neměla štěstí

Během svého života potkala Laurinová hned několik osudových mužů, bůhví proč jí ale řada z nich vrazila dýku do zad. Nejinak tomu bylo bohužel i v případě Kameníka, s nímž má dceru Maju (13). V roce 2013 přiznala herečka, že její vztah s pohledným zubařem je v troskách.

„Vždycky mívám štěstí na pětileté vztahy,“ uvedla tehdy s tím, že i její vztah s Pepou Vojtkem (56), s nímž má dceru Valentýnu (19), skončil po pěti letech. Rozchod s Kameníkem byl pro Laurinovou o to bolestivější, že partneři plánovali společnou budoucnost a svatbu.

Opustil ji kvůli milence

Tehdy se obrnila hradbou mlčení s tím, že se nebude vyjadřovat, aby si v rodině zachovala klid. Spíš ale nechtěla přiznat, že ji její osudová láska bez mrknutí oka vyměnila za jinou ženu.

Kameník měl mít údajně v době rozchodu milenku, která stála za rozpadem vztahu s Laurinovou. Otázkau je, jestli se něco takového nedalo vlastně čekat. „Vždyť už kvůli Sabině se rozvedl a rozbil rodinu se dvěma dětmi,“ uvedl zdroj z blízkosti stomatologa.

Dokázala mu odpustit?

Kameník byl jediný, koho si byla herečka ochotná vzít. Místo svatby se ale dočkala potupného rozchodu. Staré rány jako by ale odvál čas, protože nyní to měli dát bývalí partneři zase dohromady. Největší radost z toho má nepochybně dospívající Maja, která tak bude s tatínkem trávit zase o kousek víc času.

Dělá ale Laurinová dobře? Říká se přece, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. Kameník se měl před časem rozejít s ženou, kvůli níž před lety Sabinu opustil. Nikdy se ale údajně netajil tím, že k matce své dcery stále něco cítí.

Navíc se kvůli Maje vídali a zůstali v kontaktu, což mohlo jejich zapomenuté emoce zase probudit. Údajný pár se teď vídá častěji než kdy jindy a moc jim to bok po boku sluší.

Jenom si s ní hraje

S ohledem na bohatou milostnou minulost Kameníka je logické se ptát, zda jsou jeho city vůči Laurinové opravdové. Údajně teď spolu vycházejí líp než kdy předtím. Možná že slavnému zubaři konečně došlo, jak moc své bývalé partnerce tenkrát ublížil. A třeba si uvědomil, že byla chyba zničit jejich vztah kvůli jiné ženě.

Nebo je v tom všem zase jenom mužská ješitnost? Podle zdroje to Kameník s ženami zkrátka umí a vždycky to s nimi nějak skoulí. Naletěla mu herečka podruhé a čeká ji další milostné zklamání? Nezbývá než doufat, že tentokrát to bude jiné a Kameník si bude vážit druhé šance, kterou mu zrazená partnerka dala.

Otázka však je, nakolik mu bude schopná věřit. Nebude při každém „náznaku“ nevěry žárlit a tropit scény? To by jejich vztahu prospělo jen sotva. Snad nebude později Laurinová litovat. V každém případě teď vypadá tak spokojeně, že by jí snad každý přál, aby to tentokrát už konečně vyšlo. Z další zrady by se jen těžko vzpamatovala.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden