Moje sladké tajemství

Vrátila se k němu i přes to, že jí byl údajně nevěrný

Samota a stav nezadané ženy nevydržel moderátorce Kristině Kloubkové (42) příliš dlouho. Nenašla si ovšem nikoho nového, se kterým je nucena budovat vztah a především vzájemnou důvěru od začátku. Překvapivě totiž znovu tvoří pár s tanečníkem Václavem Kunešem (44), se kterým se z kraje letošního roku rozešla a byla z toho úplně na dně.

Vše tenkrát nasvědčovalo tomu, že jí Kuneš pořádně ublížil a pravděpodobně došlo k rozchodu z jeho strany. Dokonce se spekulovalo i o tom, že v tom může svou roli hrát i nějaká milenka, kterou tajil. Prožila zklamání Přece jenom se dlouho vyhýbal společnému bydlení, netrávili spolu tolik času a není tak divu, že se něco podobného mezi veřejností šířilo.

Možná na tom ale je opravdu něco pravdy, jelikož to tak trochu v nedávném rozhovoru mezi řádky naznačila i Kristina. „Každý děláme chyby, i ve vztazích, takže já to beru jako součást života,“ svěřila se.

Nejspíše se ale snaží udělat za minulostí tlustou čáru a být opět šťastná. Nechala se totiž slyšet, že je znovu zamilovaná až po uši a je jasné, že minimálně z její strany láska k partnerovi pravděpodobně nevyhořela ani na chvíli. Dokonce už společně opět plánují budoucnost, byť je jasné, že slova kolem společného potomka asi zatím nejsou úplně na pořadu dne.

Dojde na stěhování? Kloubková je sice možná zamilovaná, ale dá se očekávat, že si minimálně v nejbližší době bude dávat pozor a Kuneš bude nucen ještě pořádně zabojovat o to, aby získal její absolutní důvěru.

Prvním krokem k tomu, aby se jejich vztah začal posouvat, může být třeba již zmiňované společné bydlení, kterému se pravděpodobně tanečník vyhýbal jako čert kříži a spíše si hledal výmluvy, proč by to nešlo. Jeho vstřícný krok by v tomto ohledu určitě udělal jeho partnerce velkou radost, jelikož by mohla mít opět pocit, že to s ní myslí skutečně vážně.

Třeba tak ve finále několik měsíců, které oba strávili bez sebe, může mít na jejich vztah pozitivní vliv. Oba měli totiž možnost si urovnat myšlenky ve své hlavě a uvědomit si, co od života vlastně chtějí.

Výhodou pro ně je, že nejdou do neznáma, znají se už takřka dokonale a tuší, co od sebe mohou očekávat. Je ale pravdou, že většinou už vztah po rozchodu nefunguje tak dobře, jako tomu bylo předtím. Třeba ale právě tato dvojice bude tou výjimkou potvrzující pravidlo.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden