Moje šťastná hvězda

Vrátila se Pazderkové děsivá nemoc?

Stres ji dostal do nemocnice

Většině diváků se IVA PAZDERKOVÁ (36) zdá jako silná žena, kterou hned tak něco neporazí. I známí o ni říkají, že vydrží téměř cokoli. Jenže to tak není. Pracovní tempo a každodenní stres ji dohnaly až do nemocnice!

„Jsem teď trošku víc unavená, tak odpočívám, abych zase mohla blbnout. Slibuji, že poctivě udělám vše proto, abych zase fungovala a nemusela rušit práci,“ překvapila herečka všechny své fanoušky komentářem ke svému snímku na internetu.  Trpí panickou poruchou! Co konkrétně se stalo, nikdo zatím netuší.

Je ale dost možné, že její aktuální zdravotní komplikace souvisejí s panickou poruchou, kterou trpí už od svých osmnácti let. Dokonce ji léčí i silnými antidepresivy. „Začalo to, když mi bylo osmnáct. Záchvaty, jako bych měla umřít, silné bušení srdce, pocení, omdlévání a brnění rukou,“ prozradila Pazderková.

Bez léků se neobejde Že se jí nemoc zase vrátila, potvrzují i svědci, kteří ji často vidí přepudrovávat si orosené čelo. Potřebuje silnější antidepresiva? Nebo je na vině stres? Před pár dny se nechala vidět na nákupech s kamarádem a zdálo se, že je na tom dobře. Přesto by se měla hlídat. Panická porucha se jí může kdykoli vrátit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden