Můj čas na kafíčko

Vrátili se k sobě, ale nemá vyhráno!

I když se moderátorka Kristina Kloubková (42) stále culí od ucha k uchu, za jejím úsměvem stojí hodně přemáhání. Bohužel je to tak trochu maska, protože moderátorka má za sebou velmi náročné období. Její maminka prodělala infarkt a v jednu chvíli to s ní vypadalo dost špatně. Její stav je pořád vážný, ale alespoň je už z nejhoršího venku.

Málem jí umřela v náručí

Kristina je velmi statečná žena, a tak na sobě nedává nic znát. Přitom uvnitř prožívá strašlivá muka. A není se čemu divit. Maminka na tom byla tak zle, že nebýt včasné pomoci už nemusela být mezi živými. „Nebude to už nikdy v pořádku, to srdíčko jí nepracuje úplně na sto procent, ale je tady, a to je pozitivní. Maminka je velká bojovnice,“ svěřila se Kristina. Její stav prý však zůstává vážný a bude to ještě běh na dlouho trať než se jí podaří uzdravit. Naštěstí je pod dohledem těch nejlepších lékařů, kteří se o ni pečlivě starají a jen díky nim se dostala z nejhoršího.

Moderátorka je šťastná, že to dopadlo alespoň takhle a že je její maminka soběstačná. Prý se bála o její život. Kdyby se jí něco stalo, byla by to pro ni velká tragédie. I když je její maminka vážně nemocná, nepotřebuje prý každodenní čtyřiadvacetihodinovou péči. Takže Kristina s moderováním v televizi dál pokračuje. Nyní bude moderovat pořad Život ve hvězdách za kolegyni Petru Svobodovu (36), která už brzy odchází na mateřskou.

Přítel ji podržel

Kromě nepříjemných zdravotních problémů a komplikací v rodině, musela moderátorka také řešit svoje osobní vztahy. Je možné, že i náročné období způsobilo rozpad jejího vztahu s partnerem a choreografem Václavem Kunešem (44). To už ale naštěstí neplatí a Václav se ke Kristině vrátil zpátky. Nyní se k sobě opět mají a náležitě si užívají společné chvíle.

Právě Václav je momentálně její největší oporou a pomáhá jí s nemocnou maminkou. „S Vaškem už zase tvoříme pár a jsem za to nesmírně vděčná, zkrátka k sobě patříme a máme se rádi,“ řekla moderátorka. Kristina se mu nečekaně vyznala se svými city i na sociální síti, přesně v den jeho narozenin. Vzkázala mu, aby stále zůstal tím ochotným a hodným mužem. Moderátorka se dokonce nechala slyšet, že by se do budoucna vůbec nebránila dalšímu dítěti. Snad už jim jejich vztah vydrží a Kristinina maminka se dá brzy do pořádku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden