Moje šťastná hvězda

Vražedné pracovní tempo ho přivedlo až na operační sál

Moje šťastná hvězda

Jeho ošetřující lékař je prý smutný, když vidí, že Petr neodpočívá. On to ale moc neumí, v jeho životě má práce velký prostor a jinak tomu asi už nebude.

Herec Petr Rychlý (55) prý tolik šílel po své manželce, že si kvůli ní otevřel butik s italskou módou. Jejich obchůdku se ale vůbec nedařilo a skončilo to obrovským dluhy. Petr se tak snažil, aby je splatil, až to odnesl vážným zdravotním kolapsem.

Když se řekne Petr Rychlý (55), každý z nás si hned vybaví sympatického lékaře Čestmíra Mázla z neuvěřitelně populárního seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Ačkoli Rychlý nikdy nezastíral, že to byla právě Ordinace, co mu zajistilo obrovskou popularitu, jeho herecký rejstřík je přece jen mnohem bohatší.

Odjakživa chtěl bavit lidi

A je možná i trochu nespravedlivé, že si Rychlého spojujeme především s touto postavou. Petr totiž stál na divadelních prknech a před televizní kamerou mnohem dříve, než se na Nově začalo uvažovat o natočení seriálu z lékařského prostředí.

Ačkoli vystudoval Střední ekonomickou školu v Karlových Varech, touha bavit lidi byla mnoha silnější než jeho vztah k číslům. Budoucí slavný Čestmír Mázl se začal

Zbývá vám 88% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden