Moje šťastná hvězda

Vrazila mu kudlu do zad

Pořídila si další přírůstek do rodiny, ale její manžel z toho údajně moc nadšený nebyl. Herečka Lucie Benešová (46), která hraje v úspěšném seriálu Slunečná, totiž sobě a svým dětem udělala obrovskou radost.

Vzala si totiž domů pejska z útulku, a všichni jsou z něj naprosto unešení. Tedy údajně až na Luciina manžela, moderátora a herce Tomáše Matonohu (49). Kde je problém?

Musí živit dalšího člena rodiny

V současné době, která je plná omezení, má i Matonoha celkem nouzi o práci. Snaží se vydělávat, kde se dá, ale jelikož je téměř všechno pozastavené, nevydělá tolik peněz, na kolik je zvyklý. Už takhle se údajně jeho rodina musela uskromnit.

A proto ho nejspíš dost šokovalo, když si manželka domů přinesla psa. I ten přece musí něco jíst a něco stojí. Veškeré lékařské prohlídky, očkování, za všechno se platí nemalé peníze.

Asi proto byl na svou ženu trochu naštvaný. On se snaží uživit rodinu a ona mu to snovým přírůstkem do rodiny zase o něco ztížila. Lucie ale nejspíš takhle nepřemýšlela.

Ona sama má pořád honorář díky natáčení Slunečné a finanční stránku vůbec neřeší. Spíš jen to, jakou jí bude pejsek dělat radost.

Hádky kvůli nechtěnému psovi?

Benešová doufala, že pejsek jejich rodinu ještě víc stmelí, ale to příliš nevyšlo. Děti z něj mají sice radost, ale ona se teď kvůli tomu má hádat s manželem. Ten má asi pocit, že se teď bude věnovat ve volných chvílích víc psovi než jemu.

Děti sice pejska rády zabaví, ale stejně je většinou starost a péče na dospělých. A na tom se právě Tomáš podílet zřejmě nechtěl. Podle Benešové ale vrácení zvířete nepřichází v úvahu, takže si prosadila svou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden