Moje šťastná hvězda

Vrazila partnerovi kudlu do zad?

Plány na společnou budoucnost se rozpadají!

Už dlouho LUCIE BORHYOVÁ (43) mluví o tom, že by si s MICHALEM SMEČKOU (33) ráda pořídila dítě. Zatím zůstává jen u slov a on začíná být prý nervózní.


Jestli se o někom dá říct, že je novodobou paní Colombovou, pak je to nepochybně právě Michal Smečka (33). Svého partnera Lucie Borhyová (43) obvykle nechává doma a na společenské akce chodí sama. Co ji k tomu vede? Má snad obavy, aby zájem médií jejich zdánlivě klidné soužití nenarušil?


Ovšem ani nepropustná zeď mlžení nedokázala skrýt problémy, které ve vztahu zřejmě jsou. Dlouhé tři roky totiž Smečka čeká na potomka a zatím se ho nedočkal. Dala nakonec moderátorka přece jen přednost své kariéře?


Zdá se, že Lucie kvůli práci riskuje svou lásku.

Čeká ji těžké rozhodování

Příští rok na jaře oslaví Borhyová čtyřiačtyřicáté narozeniny. Její děti z minulých vztahů už jsou do jisté míry samostatné. Lucie má tak po letech konečně možnost věnovat se také trochu sobě.

Nikdo by se jí nemohl divit, kdyby už neměla chuť na přebalování, krmení a noční vstávání, které by s dalším dítětem zcela přirozeně přišlo. Ona ale poslední roky tvrdí, že by nebyla proti.

„Umím si představit, že bych v budoucnu ještě jedno dítě měla, ale uvidíme,“ nechala se slyšet Lucie, která prý tyhle věci nijak neplánuje a příliš nad nimi nepřemýšlí. To si ale mohla dovolit před lety, ne dnes, kdy je čas jejím nepřítelem a mladší kolegyně jí šlapou na paty.

Vypadnout teď z pracovního maratonu a zmizet kvůli mateřské na nějakou dobu z obrazovky by pro zkušenou moderátorku mohlo klidně znamenat konec kariéry. Je Lucie ochotná dát všanc všechno, na čem tolik dřela? Zdá se, že už má jasno.

Zamává to jejich vztahem?

Pokud Smečka předpokládal, že se po boku Lucie stane otcem, a ona si to nakonec rozmyslela, je otázka, jak moc tato skutečnost zamává jejich vztahem.

Jen málokterý muž dokáže žít dlouhodobě  v ústraní s vědomím, že tou úspěšnější je jeho partnerka. A co teprve tehdy, když úspěchu neváhá obětovat i společné plány na rodinu. Mohlo by se tak stát, že se Michal rozhodne pro jinou ženu, která mu dá dítě.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden