Moje šťastná hvězda

Vrhá se do práce kvůli rodině

Soutěžící nové řady nováckého pořadu Tvoje tvář má známý hlas ROMAN VOJTEK (49) se cítí starý. Péče o dítě, mladou ženu a náročné tréninky ho vyčerpávají.


Zřejmě přecenil své síly a myslel si, že zvládne péči o rodinu i náročný trénink. Herec a zpěvák Roman Vojtek (49) pomalu, ale jistě zjišťuje, že už nemůže dovádět jako kdysi.


Před pár dny si měl svým kolegům z Tváře postěžovat, že už začíná být unavený, navíc ho do toho má trápit ješt bolavá noha. „Už není nejmladší. Je mi ho líto, bude to muset ještě pár dílů vydržet,“ řekl jeho kolega Albert Černý (32), který v soutěži naopak vyniká.


Romanovi se má také stýskat po milované rodině, kterou kvůli Tváři moc nevidí. Sám přiznal, že kdyby neměl svou manželku Petru (33), tak by to asi nezvládl. Roman a Petra by mohli natočit reklamu na spokojené manželství. Oba jsou totiž stále jako dvě hrdličky, což dávají jasně najevo na svých sociálních sítích.


Nedávno se začalo říkat, že ještě před pár měsíci měla Romanovi jeho žena vyčítat, že s ní a jejich malým synem Nathanielem netráví dostatek času. Zvykla si totiž, že jí Roman doma hodně pomáhá, zatímco ona se stará o malého. Tomu je asi kvůli Tváři konec.


Roman Vojtek s manželkou Petrou Vojtkovou.

Začala mu snad všechno vyčítat?

Je sice jasné, že jako novopečená maminka potřebuje velkou pomoc a podporu, na druhou stranu ale musí také z něčeho žít. I proto Vojtek nejspíš nabídku do Tváře přijal, zvlášť nyní, když jsou divadla zavřená. Sice asi zrovna netřou bídu s nouzí, každá koruna se ale počítá.

Herec sice ví, že je to teď pro oba velice náročné, nebude to takhle ale trvat navěky. Soutěž už brzy skončí a Roman pak má mít v plánu delší dovolenou, aby své ženě a synovi všechno náležitě vynahradil. Snad nebudou mít jejich prozatím drobné rozmíšky nějaký větší dopad na jejich manželství.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden