Můj čas na kafíčko

Vsaďte na koncentrát mládí v lahvičce

Jde o kyselinu hyaluronovou, která je přirozeně obsažená v těle. Její nejdůležitější vlastností je schopnost vázat vodu a tím udržovat pokožku napnutou a bez vrásek. Je považována za skutečně zázračnou zbraň proti stárnutí pleti.

Co ještě umí?

Jako všestranná molekula cukru, která se přirozeně vyskytuje v těle, a to především v pojivové tkáni a kloubech, má kyselina hyaluronová řadu užitečných vlastností.

Jak jí mít dost?

Patří mezi ně schopnost vázat vodu nebo vysoká viskozita, která by se dala přiblížit klidně i jako mazivo pro klouby. Její hladina vlivem věku klesá, a tak je potřeba ji pleti dodat jinak. Na trhu je celá řada kosmetických produktů, které tuto kyselinu obsahují.

Pro denní péči použijte krém na obličej, oční krém a čisticí vodu nebo mléko. Na noční péči pak séra nebo krémy. Intenzivní péči pak obnáší i konzumace ovoce. Pleti tím dopřejete hydrataci, vyplníte nerovnosti a zároveň tím podpoříte tvorbu vlastní kyseliny hyaluronové!

Zázrak v podobě séra

Jde o přípravek, který dodává pleti účinné látky ve vysoce koncentrované formě. Díky svému složení se séra vstřebávají do pleti velmi rychle a díky jemnému složení okamžitě pleť vyhlazují. Můžete je používat denně, ale existují i vysoce koncentrovaná séra pro vícedenní kúry.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden