Můj čas na kafíčko

Vše se jí rozpadá pod rukama!

Dana Morávková (47) toho má v poslední době vrchovatě. V práci se jí moc nedaří, syn od ní odjel, a s manželem už to taky není tak idylické, jako to bývalo kdysi. Má herečka jen špatné období, nebo se z toho vyklube něco mnohem horšího?

Herečku a hvězdu seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 Danu Morávkovou (47) vídáte pravidelně na svých obrazovkách. Její postava Zdenky Suché má za sebou řadu dramatických situací. Pro Danu je hraní této labilní doktorky fyzicky a psychicky vyčerpávající.

Už by si od ní ráda odpočinula. Nejdřív nevěra, pak rozchod, týrání, a teď ještě ztráta dcery. Tím vším si Dana Morávková musela se svou seriálovou rolí projít. Je z toho pořádně unavená a říká: „Potřebuji si opravdu trošku odfrknout od vystresované Zdeny Suché, které se ztratila dcera… Je to peklo, točíme už duben a Haničku jsme ještě nenašli. “ Dějová linka její postavy je velmi dramatická a neustálé prožívání náročných scén je pro herečku stresující. Dana si chce dát menší pauzu. Neodejde ze seriálu úplně? Tím by ale diváky, kteří ji v televizi rádi sledují, hodně zklamala.

Proč ji naštval Jan Čenský?

Mezi Danou Morávkovou a Janem Čenským (57) vznikl nečekaný dost překvapivý rozpor. V Ordinaci spolu hrají už devět let manžele Zdenu a Davida Suchých, kteří přes všechny nepřízně osudu zůstávají stále spolu. Jako velcí přátelé se reprezentují i v osobním životě, mimo natáčení. Ale mezi nimi jsou prý v poslední době hádky. Všechno začal Honza Čenský, který je známý svým svérázným smyslem pro humor. Rád si ze všech utahuje, zvláště pak z žen a ani Dana nebyla výjimkou. Na otázku, co říká jeho žena na to, že Dana hraje jeho manželku, řekl: „Ta Danu Morávkovou obdivuje, hlavně její senzibilní schopnosti. Třeba její neuvěřitelný šestý smysl, který jí pomáhá rozpoznat lidi.

Dokáže intiuitivně odhadnout budoucí události s neskutečnou přesností.“ Opravdu má herečka nadpřirozené schopnosti? Když se dozvěděla, co o ní kolega řekl, zřejmě si to vzala dost osobně a svedla to na hercův smysl pro humor. Proč ji hercovo chování urazilo?

Zničí to jejich dlouholeté přátelství?

Dana je zvyklá se reprezentovat jako seriózní dáma, která dává přednost realitě a skutečnosti. Nějaké tajemno jde úplně mimo ní a pravděpodobně nechce, aby si lidé kolegovy komentáře spojovali s tajemnými silami a nedej bože si o ní mysleli, že je bláznivá čarodějka, která to nemá v hlavě v pořádku. Nic takového ale není pravda a je potřeba brát humorná slova Jana Čenského s rezervou. Sice zde nešlo o žádné urážky a hrubá slova, ale i malé nedorozumění se může změnit ve velký problém. Smaže to čas?

Proč ji opustil milovaný syn?

Danu ale teď nejvíce trápí odchod jejího syna Petra (20), kterého má s hudebníkem Petrem Maláskem (54). Petr odjel studovat do zahraničí, a studuje na univerzitě v Cantenbury anglickou literaturu a tvůrčí psaní.

Herečka je smutná, že je její jediný syn pryč a chybí jí. Samozřejmě ho podporuje a bere to tak, že on je na studiích šťastný. To je pro ni nejdůležitější. Jsou spolu v kontaktu téměř každý den díky videohovorům. Luxusní domov tak zeje prázdnotou a herečka si společně s manželem snaží zvyknout, že zůstali doma jenom sami dva. Jejich syn za nimi jezdí na různé svátky a samozřejmě na prázdniny. Výlet za ním do Anglie už si naplánovali. Jak to syn asi zvládá sám v cizí zemi? Dlouhé roky byli stále všichni spolu a Petr byl opečovávaný jako jedináček.

Herečka tvrdí, že peníze syn jen tak nedostává a pokud si chce koupit něco dražšího, musí si na to vydělat. Syna se prý snaží vychovávat tak, aby nebyl nafoukaný a vážil si hodnoty věcí. Nechybí mu mámin servis?

Dokonalost, anebo faleš?

Dana vždy říkala, jak mají, i po dvaceti letech s manželem Petrem krásný a romantický vztah. Žádné hádky, nedorozumění, nevěra. Takový perfektní vztah v českém showbyznysu nemá snad nikdo. Je to skutečně možné? Všichni víme, že ideální vztah neexistuje. Za dvacet let manželství se dají předpokládat nejrůznější zkoušky osudu, jenže nic vážného se jim prý ještě nepřihodilo. Je to tím, že Petr se hádat nechce, jak prozradil.

Při konfliktu se radši stáhne, zavře se k sobě do pracovny, nebo vezme kolo a jede se projet a mezitím ho vztek přejde a zlost vyprchá. Vyhrává ten, kdo raději uteče? Anebo moudřejší ustoupí? Kdyby to byla zbabělost, tak tu skladatel stejně nikdy nepřizná.

Objevily se však spekulace o údajném novém vztahu. Jeden z Maláskových známých se na jednom večírku prořekl, že byl skladatel viděn s neznámou, mladou kráskou. Může se jednat o milenku nebo jde jen o planý poplach?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden