Můj kousek štěstí

Všechno je jinak, než si přála?

Divákům ale nezmizí.

Měla skončit v seriálu Ulice, přišel ale zvrat, který si prý vydupala sama Ljuba Krbová (65). Herečka si podle některých informací plánovala, jak omezí hraní a bude trávit víc času s manželem, spisovatelem Ondřejem Neffem (78).

Také si měla malovat, že se vydá na daleké cesty s foťákem v ruce, což je její velký koníček. Jenže se, zdá se, přepočítala. Vyhlídkám možná udělal přítrž její partner, který se mohl postavit proti tomu, aby si „trajdala“ po světě a jeho zanedbávala.

Možná má Neff pocit, že se jeho žena už „narajzovala“ dost...

Nebude zle?

Je tedy možné, že znovu zašla za scenáristy Ulice a poprosila je, aby se její role Aničky Liškové nijak neumenšovala, protože z jejích plánů sešlo. Jelikož ji diváci milují, tak to vypadá, že televize herečce ráda vyšla vstříc.

Kdo ale zná Krbovou, ví, že doma sedět nebude. Ukousala by se nudou, je totiž velmi akční.

Otázka je, jestli to teď nebude dělat neplechu u herečky doma. Celou řadu cest v minulosti absolvovali s Neffem spolu a i tentokrát se k ní jistě mohl alespoň na pár výletů přidat.

Stačí maličkost?

Spisovatel už má ale možná raději klid a pohodlí domova. Byla by to tedy další věc, kterou mají každý jinak.

Například ona je sova a je schopna smýčit po nocích byt, on je zase ranní ptáče. Přesto jim to dosud klapalo.

I někteří jejich kolegové ale tvrdí, že jednou může přijít pomyslná kapka, po které přijdou problémy. A klidně může jít o zdánlivou maličkost. Nezbývá, než doufat, že to ustojí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden