Moje šťastná hvězda

Všechno se jí zhroutilo?

Herečka IVANA JIREŠOVÁ (43) se zřejmě ocitla na úplném dně. V současné době má prožívat jedno z nejhorších období v životě. Co se děje?

Kráska Ivana Jirešová (43), známá především jako barmanka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, má velké trable. A údajně jich není málo. Přednedávnem se z ní stala nezaměstnaná samoživitelka, která to se svou dcerou nemá snadné.

Nechala se slyšet, že se snaží zajistit si stálý příjem, ale moc se jí to nedaří. Je to kvůli tomu, že o ni není žádný zájem? Mnoho herců ze seriálu se bohužel setkalo úplně s tím samým problémem.

Může za to škatulka, do které se nevědomky dostali. Navíc se podle všeho nesmířila ani s rozchodem s podnikatelem Milanem Štěrbou (37).

Partner ji opustil

Jenže, jak se říká, každá legrace jednou končí. Za všechno si prý herečka mohla hlavně sama.

Proslýchá se, že tím pravým důvodem, proč ji partner opustil, bylo především to, že si až příliš často stěžovala na svého bývalého manžela Viktora Dyka (52) a otce své dcery Ondřeje Höppnera (55), se kterým nemá ideální vztah.

Není se tak čemu divit, že ji pustil k vodě. Nikomu by se přece nelíbilo být s někým, kdo celé dny proplakal a litoval se. S její povahou si jí žádný chlap s velkou pravděpodobností asi ani nevšimne. I kdyby byla sebekrásnější.

Snažila se dostat ke konkurenci?

Víc než rozchod s vlivným a úspěšným podnikatelem ji má ale trápit fakt, jak uživí sebe a dceru Sofii (16), která si zrovna prochází pubertou.

,,Není to s ní jednoduché, ale zvládnout to musím,“ řekla stručně o jejich vztahu. Začalo se proslýchat, že měla Jirešová kontaktovat svého bývalého milence, jenž nyní pracuje ve štábu seriálu Slunečná, zda by pro ni nemohl sehnat místo.

Je opravdu tak zoufalá, že si své role získává přes své bývalé? Ještě se na obrazovkách televize Prima neobjevila. Kdo ale ví, co přinesou další týdny. Nerada by ale zažila to samé, co ji potkalo před lety.

Tehdy totiž o práci herečky ani nezavadila a musela se živit všelijak. A často to bylo hodně krušné. Trn z paty jí vytrhla právě až Ordinace.

Sprostě ji vyšoupli!

Dnes už se ale ví, že to s koncem slavného seriálu nebude takové, jak se zdálo ze začátku. Ordinace prý bude dál pokračovat, obmění se ale její obsazení.

Tvůrci slibují, že si zde zahrají ty největší celebrity českého showbyznysu. Mezi ně ale nejspíš Ivana nepatří. Nikdo ji ani neoslovil.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden