Moje šťastná hvězda

Všechny životní překážky dokázal překonat

Moje šťastná hvězda

Oblíbený herec si mnohokrát sáhl až na samé dno, nikdy ale na sobě nedal nic znát a dál všem dokazoval, že usilovnou pílí lze dosáhnout naprosto všeho.

Jestli je někdo mužem mnoha podob, pak je to určitě TOMÁŠ TŐPFER (71), který stihl být nejen vynikajícím hercem, politikem, ale také majitelem restaurace.

Maminka Tomáše Töpfera (71) ráda vyprávěla, že její mladší syn byl vždycky takový rodinný šašek, a on sám chtěl být hercem vlastně odmalička, i když měl občas i trochu jiné plány. O to, co nakonec definitivně rozhodlo, se kdysi podělil s ostatními v jednom rozhovoru.

„Byla to jenom okamžitá reakce na ten velký emocionální zážitek z divadla. Zlatá nádhera všude kolem, herci na jevišti a moje dětské sváteční šaty.

Maminka to ovšem vzala docela vážně a radila mi, abych byl hercem v Divadle na Vinohradech, že to budu mít z domova blízko do práce. Samozřejmě představy o tom, co

Zbývá vám 92% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden