Moje šťastná hvězda

Všemu šéfuje manželka?

Herec Jan Dolanský (42) to teď nemá vůbec lehké. Dostal sice nabídku na roli v seriálu Slunečná, jenž trhá rekordy, moc dlouho tam ale nezůstal.

Říká se, že delší smlouvu nechtěl, i když mu byla nabízena. Proč práci snů odmítl? Jiní herci by byli rádi za tuto příležitost. Přece jen by si přišel na pořádný balík a nemusel by nějaký čas řešit finance. Herec ale nejspíš myslí na něco úplně jiného.

Pořád se jen hádají?

V létě si vzal po devatenácti letech vztahu za manželku Lenku Vlasákovou (48). Jenže už krátce nato se začalo spekulovat, že veselka měla být je nom náplastí na jejich krizi a že hádky jsou od té doby u nich na denním pořádku.

Přátelům se měl herec údajně několikrát přiznat, že už má dost jejích žárlivých výlevů a přestává ho to s ní bavit. Navíc teď mu má ještě vyčítat jeho odchod ze seriálu, protože nemají mít moc peněz nazbyt. Jediné, co má Dolanského momentálně živit, je dabing. Z toho ale moc peněz nemá.

Bude muset asi hledat novou práci

Zdá se tak, že ho momentálně čekají hodně horké chvilky. Složenky se samy nezaplatí a on si tak bude muset asi co nejdříve najít něco jiného. Lenka si má navíc myslet, že není jedinou ženou v jeho životě.

Dolanský se jí prý snažil už několikrát vysvětlit, že pro nikoho jiného v srdci místo nemá. Ona si má ale pořád stát za svým.

Proč ze seriálu odešel?

Účinkování ve Slunečné by sice asi leccos zachránilo, herec prý ale měl odejít kvůli jednomu svému kolegovi, se kterým si údajně neměli padnout zrovna dvakrát do noty. Tím dotyčným měl být podle všeho Filip Blažek (47), ani jeden z nich se ale k tomu nevyjádřil.

Je totiž divné, že by Dolanský nechtěl v takovém projektu stálejší místo. To ho muselo něco hodně naštvat. Uvidíme, jak to nakonec vyřeší jak s prací, tak i v soukromí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden