Můj kousek štěstí

Všichni chtějí mít kámen od Saxany

Legendární čarodějnice vydělává

Covidová krize nemilosrdně dopadla i na český showbyznys. Své o tom ví i zpěvačka Petra Černocká, která kvůli stále se táhnoucí pandemii přichází o spoustu kšeftů.

Ovšem velkou hlavu si s touto situací rozhodně nedělá, přišla už totiž na jiný způsob, jakým si zajistit zdroj příjmů a uhradit nemilosrdné složenky.

„Jsem člověk, který nehází flintu do žita,“ podotýká žena, která se v poslední době stala i vcelku úspěšnou malířkou a za své výtvory si neváhá říct o poměrně slušné peníze.

Talent nejen hudební. Na to, že její tatínek byl netopýr, má poměrně široké umělecké nadání.

Zakázky se jen hrnou 

Černocká maluje především obrazy na plátno, ale svou kreativitu se rozhodla využít i při malbě na netradiční povrchy např. karton, kameny či různé druhy nábytku.

Jejího talentu si před časem všimla Galerie U Brány v Úštěku, která nyní projevila zájem o právě zmíněné malované kameny. „Teď mi volali, jestli bych jim neposlala šutry, na které maluju. Takže mám zakázku,“ raduje se zpěvačka, která má nyní plné ruce práce s tím, aby zakázku dokázala splnit.

Výdělek jde do desítek tisíc

Jeden takový osobitý kámen, který vymalovala sama Saxana, může zájemce pořídit i na internetu, a to za cenu okolo 650 Kč. Kameny ale nejsou jediným zdrojem příjmů, na který zpěvačka sází. Pomyslný trumf drží stále její obrazy, které určitě patří k nejdražším prvkům z její tvorby.

Zpěvačka už má za sebou dokonce i první autorskou výstavu, při které díla rovnou našla i své kupce. A to se nejedná o žádné laciné malůvky. Za ty nejdražší umělkyně inkasuje až 10 000 Kč, a to už je hezká částka.

Černocká tedy nepochybně přišla na to, jakým způsobem se o sebe i v této nepřející době finančně postarat a nestrádat. Uvidíme, třeba k podobným činům inspiruje i kolegyně z branže.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden