Staré dobré časy

Všichni chtěli vidět nahou Emmanuelle

Staré dobré časy

Největší hvězda erotických filmů všech dob neměla v lásce příliš mnoho štěstí.

Živila se jako prodavačka, číšnice i sekretářka. Slávu získala coby hlavní hrdinka erotických filmů o krásné Emmanuelle. Ačkoliv její tělo znali snad všichni muži té doby, štěstí u nich nenašla.

Jak to taky může fungovat mezi ženami a muži, zjistila Sylvia Kristel bohužel už v devíti letech, kdy se stala obětí sexuálního zneužití. Možná i proto neměla problém ukazovat své vnadné tělo. Stát se královnou hříchu, svůdnou Emmanuelle.

Tři ženy svého života vyhodil na ulici

Své sehrál určitě i fakt, že se její rodiče v jejích čtrnácti letech hodně drsně rozešli. Přesněji řečeno, otec vyhodil Sylvii, její o dva roky mladší sestru Marianne a jejich matku doslova na ulici. Učinil tak poté, co se dozvěděl o nevěře své manželky. Dospívající Sylvie tím definitivně vstoupila do

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden