Moje šťastná hvězda

Všimli si jí už ve škole

Jako malá neměla o hereckou kariéru příliš zájem, ale režiséři si ji stejně našli. Herečka MICHAELA KUKLOVÁ (51) byla jako malá holčička ve filmovém světě trochu ztracená. Časem se ale zvládla usadit a zazářit.

O herectví jako malá nejevila velký zájem, ale i přesto se z ní stala úspěšná herečka. Michaely Kuklové (51) si tvůrci filmů a pořadů všimli už na základní škole. Oslovili ji proto s tím, jestli by neměla zájem účinkovat v některých televizních pořadech.

Ona sama nevěděla, co to obnáší, protože se věnovala spíš typickým dětským věcem. O světě dospělých toho logicky moc nevěděla. Nicméně na nabídku kývla, ale jako dětská herečka se příliš neproslavila.

Proslavily ji pohádky

Režiséři si jí však chválili, jen tvrdili, že potřebuje ještě trochu praxe. Do budoucna jí dávali celkem velké šance na úspěch a ukázalo se, že měli pravdu. První film, ve kterém se Kuklová objevila, se jmenuje Skleněný dům. Tou dobou bylo Michaele jen 13 let a film se příliš neuchytil.

Dále se objevila v televizním pořadu Hraj, jak kvetou stromy. Dětských rolí měla víc, ale skutečně ji proslavila až pohádka režiséra Zdeňka Trošky (66) O princezně Jasněnce a létajícím ševci. Díky její charakteristické roli si ji všichni spojovali s krásnou princeznou.

V dětství jí slibovali kariéru

Potom se objevila i v další Troškově tvorbě, a to například v pohádkách Z pekla štěstí a Z pekla štěstí 2. Princeznovské role Kuklové zřejmě svědčily a byla v nich dobrá, proto ji Troška neustále obsazoval. V současnosti hraje spíš v divadle, příliš filmových nabídek nedostává..

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden