Moje šťastná hvězda

Vstoupil do jejího života nový muž?

Moje šťastná hvězda

Ta pravá láska se jí vyhýbala obloukem. Už ani nedoufala, že by mohla potkat toho pravého. Co se změnilo?

Už léta se potýká se samotou. Zatímco jiní by to vzdali, SABINA LAURINOVÁ (49) nikdy doufat nepřestala. A zdá se, že se jí to vyplatilo. Nastal v jejím životě konečně obrat k lepšímu?

Kolem ní se vždy točila spousta mužů. A aby také ne. Sabina Laurinová (49) vždy patřila mezi naše nejkrásnější herečky. Osud jí ale v tomto ohledu nebyl zrovna příliš nakloněn. Vystřídala mnoho partnerů, s žádným z nich se ale nedočkala vytoužené svatby a spokojeného života.

Když už si myslela, že je to ten pravý, stačilo jen něco málo let a konal se rozchod. Nikdy nepřestala doufat, že své štěstí přece jenom jednou najde. A teď to vypadá, že se tak konečně stalo.

Pokoušela se zkrotit drsného rockera

Byli jako dva protipóly. Křehká kráska a drsný rocker. Zpočátku jejich vztahu věřil jenom málokdo. Pepa Vojtek (55) byl v době, kdy si se Sabinou začal, už

Zbývá vám 83% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden