Můj kousek štěstí komerční sdělení

Výběr správného profesionálního stroje na popcorn pro vaše podnikání

Vysoké ziskové marže spojené s prodejem popcornu dělají nákup profesionálních strojů na popcorn potenciálně lukrativním. Jsou to poměrně přímočaré, jednoduché stroje, které vyžadují relativně malou údržbu, ale zároveň vytvářejí vysoké ziskové marže.

Profesionální stroj na popcorn je solidní investice do vašeho koncesionářského stánku, sportovní arény nebo jiného místa pro zábavu.

Kapacita

S největší pravděpodobností vám budou postačovat profesionální stroje na popcorn, které vysypou 100 až 600 gramů popcornu. Tyto profesionální stroje na popcorn budou umístěny na pracovní desce nebo mohou být umístěny na stojanech nebo vozících. V oblastech, kde může být objem vyšší, než jsou kina nebo sportovní arény, mohou být zapotřebí průmyslové profesionální stroje na popcorn, které dokážou vypalovat 800 až 1300 gramů popcornu. Některé z těchto jednotek budou mít dvojité profesionální stroje na popcorn, z nichž každá vyskočí až 1300 gramů a dokáže vyprodukovat až 34 kg popcornů za hodinu. Tyto větší modely se nejčastěji montují na stojany, aby vytvořily podlahový model.

Varné konvice

Množství konvic, které vám pomohou udržet váš popcorn neustále tekoucí. Tyto konvice jsou obvykle vyrobeny z nerezavějící oceli a některé jsou speciálně potaženy, aby bylo čištění hračkou. S jedním nebo dvěma rameny nabízejí stabilitu, aby se konvice nekontrolovaně převrátila.

Konvice je místem, kde se teplo, popcorn a olej setkávají a vytvářejí popcorn, přičemž k tomu pomáhá mechanismus, který směs míchá, aby se zajistilo rovnoměrné zahřívání. Některé modely se dokonce dodávají s pohodlným systémem dodávky oleje, takže nemusíte přidávat olej do každé šarže. Jednotky s filtračním systémem proti proudění vzduchu odstraní páru a výpary a zanechají vám křupavý popcorn a čistší vzduch. Aroma však záměrně uniká do atmosféry, aby vám pomohlo generovat prodej.

Když kukuřice praskne, spadne a naplní skříňku. Mnohé profesionální stroje na popcorn mají vyhřívanou plošinu nebo infračervenou tepelnou lampu, která udrží popcorn teplý a křupavý, dokud jej nebudete připraveni podávat. Některé modely mají také perforované paluby, které umožňují odklopení zrna, aby odpadly z dávky popcornů, čímž zajistíte, že budete svým zákazníkům podávat jen kukuřici, kterou chtějí.

Maximalizace počtu jader, která se skutečně objeví, povede k zajištění toho, že stroj bude pracovat za vás. Jakmile se zrna efektivně vypraží, mohou se uchovávat v odkládací skříni, která může mít termostatické ovládání, aby kukuřice zůstala křupavá a teplá až do podávání.

Výkon

Nejlepší profesionální stroje na popcorn budou mít nejen vysoký výkon, ale tento výkon využijí i na vypuknutí nejvyššího procenta jader. Menší stroje se pohybují od 688 do 1300 wattů, zatímco ty větší mají více než 8 000 wattů. S výkonem, který se v podstatě rovná rychlosti, budete chtít stroj, který má výkon, aby držel krok s rychlou poptávkou. Čím vyšší je výkon, tím rychleji se v jádru vytvoří tlak z rozpínající se páry, což způsobí, že jádro vybuchne do nadýchaného, křupavého obláčku dokonalosti.

Konstrukce

Profesionální stroje na popcorn mají pouzdra, která jsou vyrobena z tvrzeného skla nebo plexiskla, s nerezovou nebo hliníkovou základnou a rohy. Pokud bude váš profesionální stroj na popcorn viditelný pro vaše zákazníky, měli byste se ujistit, že model, který si vyberete, má sklo odolné proti poškrábání a deformaci, aby váš profesionální stroj na popcorn vypadal co nejlépe. Některé z nich mají zářivou grafiku a vysoce dekorativní stojany, podstavce nebo vozíky, které mohou být nabízeny samostatně. Několik modelů má předvedení, která pomáhají propagovat váš produkt.

Dalším krokem, jak zajistit, aby vaše profesionální stroje na popcorn efektivně využívaly vaši kukuřici, je udržování správného režimu čištění. Přestože je každodenní čištění profesionálního stroje na popcorn poměrně snadné, i při tomto čištění se časem na konvici usadí mastnota a zbytky, což může způsobit slabý výkon. KaTom nabízí speciálně navržené čističe konvic, díky nimž bude váš profesionální stroj na popcorn fungovat jako nový.

Ochucený Popcorn

Svůj popcorn můžete posunout na vyšší úroveň nabídkou speciálních příchutí, jako je sýr, karamel nebo kukuřice. K dispozici jsou také kotlíkové profesionální stroje na popcorn, které jsou navrženy tak, aby přinesly popcorn s uspokojivou rovnováhou sladké a slané příchutě.

Varné mixéry vám umožní připravit čerstvou sladkou karamelovou kukuřici již za 15 minut. Budete se chtít ujistit, že jste si vybrali popcorn, který se široce rozšiřuje, abyste měli dostatečnou plochu pro úplné pokrytí popcornu. Široký výběr barevných a ochucených glazur a solí může váš výběr obohatit.

Rozkládací skříňky a vozíky

Existují dva typy inscenačních skříní. Ty s hlubokými jamkami udržují popcorn horký, křupavý a viditelný, dokud není připraven k zabalení. Druhá obsahuje zabalené porce, takže můžete předjet shon. Bez ohledu na typ, který si vyberete, většina z nich bude mít dobré osvětlení, topné těleso a zářivou grafiku, které vám pomohou generovat impulzivní nákupy. Mnohé z nich budou také na válečcích, což usnadní čištění pod nimi a jejich přemístění ve vašem provozu. Vozíky vám také poskytnou mobilitu a mnoho z nich má retro design, který této klasické pochoutce dodává trochu nostalgie.

Servírovací nádoby a spotřební materiál

Bude důležité mít různé velikosti porcí, abyste zákazníkům prodávali přesně takové množství, jaké chtějí. Možná budete potřebovat podnos s plochou na sklenici pro děti nebo obrovskou vanu pro celou rodinu. Nádoby se pohybují ve velikostech od 8 do 800 gramů a mohou mít tvar tašky, krabice nebo vany. Budete se také chtít ujistit, že máte dávkovače, které dodají dokonalou povrchovou úpravu: máslo. Tyto dávkovače vám umožní nabírat nebo pumpovat polevu přímo na popcorn, abyste získali přesná množství pro dokonalý poměr másla a popcornu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden