Moje šťastná hvězda

Vybírá si muže podle majetku?

Špatná pověst provází GABRIELU PARTYŠOVOU (42) už několik let. Mluví se o ní jako o ženě, která jde za svým cílem přes mrtvoly. Je tohle důvod, proč tají partnera?


Moderátorka Snídaně s Novou, Gabriela Partyšová (42) je krásná a úspěšná žena, což je řadě lidí trnem v oku. Často jí je vyčítáno, že si své partnery vybírá podle toho, kolik mají v bance.  Podaří se jí někdy očistit své jméno?


Partnera raději tají


Dlouho se mělo za to, že je Partyšová po rozchodu s movitým podnikatelem Vladimírem Macháčkem (43) sama. Moderátorka však naznačila, že má nového partnera. Jeho totožnost ale úzkostlivě tají.


„Své soukromí jsem se rozhodla nekomentovat. V jistou dobu jsem si uvědomila, že nechci, aby mé vztahy byly veřejným majetkem,“ vysvětlovala Partyšová.


Nejspíš už byla unavená ze všech těch útoků na svoji osobu, které jí předhazují, že by s obyčejným mužem bez majetku nebyla. Na druhou stranu, Gábina se nikdy netajila tím, že má vedle sebe ráda úspěšné muže a že touží být rozmazlována a hýčkána.


Moderátorka mívá po svém boku velmi bohaté muže.

Žádný vztah jí nevydrží

Její manželství s Josefem Koktou (64) se údajně rozpadlo kvůli jeho nevěře s jeho současnou manželkou Ornellou (28). Proslýchá se ale, že významnou roli sehrála i skutečnost, že se, kdysi velmi bohatý, podnikatel ocitl na finančním dně a přišel téměř o všechno.

Přestal tím snad být pro svou ženu zajímavý? Těžko říct, ale načasování je víc než podezřelé. Když se pak druhý manžel, miliardář Daniel Farnbauer (44), kterého si Gabriela vzala po krátké známosti, chtěl rozvést, byl to pro ni prý šok.

Šuškalo se, že si zámožný byznysmen ve vztahu cení spíše rodinné pohody a teplého domácího krbu, zatímco Partyšová je žena, která si jde za svou kariérou.

A tak se prostě rozhodl, že se vrátí k bývalé manželce Lucii, se kterou krátce nato počali společného potomka. Dokonce měl mluvit o manželství s Partyšovou jako o velké chybě.

Byla to velká chyba

Ve stejném duchu se vyjádřil Macháček. „Bohužel my muži děláme v životě blbosti a tenhle románek byl jednou z nich,“ uvedl s tím, že nikdy s moderátorkou budoucnost neplánoval a už s ní nechce být vůbec spojován. To bohužel nahrává právě spekulacím o tom, že Partyšová si na mužích cení opravdu hlavně tučného konta.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden